Icy Box Thunderbolt 4 Dockingstation

Jouw huidige configuratie
vanaf
Basis specificaties
Type Docking Station
Thunderbolt Docking Station
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Gewicht
435 g
Bekijk alle specificaties In winkelwagen
Vandaag besteld, verzending:
26 - 27 September
Voeg toe aan verlanglijst
309,-(incl. BTW)
in 3 termijnen 103,-

Product Informatie

IcyBox Thunderbolt 4 Dockingstation

Maak kennis met de IcyBox Thunderbolt 4 Dockingstation - de ultieme oplossing voor een slimmer en georganiseerder werkstation. Met de volgende generatie Thunderbolt 4-technologie biedt dit dockingstation ongeëvenaarde connectiviteit en functionaliteit voor notebooks en andere apparaten, met snelle overdrachtssnelheden, veelzijdige poorten en een opgeruimd bureau zonder kabelwarboel.

De Thunderbolt 4-standaard is de toekomst van connectiviteit, met compatibiliteit met DisplayPort, PCIe en USB 4, en achterwaartse compatibiliteit met eerdere Thunderbolt-versies. Het is dé kabelverbinding die alle andere overtreft, waardoor u moeiteloos kunt profiteren van de nieuwste technologieën en apparaten.

Een van de opvallende kenmerken van de IB-DK8801-TB4 is de mogelijkheid om externe PCIe-apparaten te gebruiken in combinatie met een compatibel Thunderbolt 4-systeem, waardoor u games rechtstreeks kunt draaien vanaf een externe NVMe SSD. Dit opent de deur naar een geheel nieuwe gaming-ervaring met ongekende snelheid en prestaties.

De IcyBox Thunderbolt 4 Dockingstation biedt ook een diverse aansluitmogelijkheden voor Thunderbolt 4-apparaten, met ondersteuning voor hoge resoluties via HDMI en Thunderbolt 4-aansluitingen. Verbeter uw visuele productiviteit met Ultra HD beeldscherpte, contrast en kleurdiepte voor een meeslepende kijkervaring.

Bovendien biedt de IB-DK8801-TB4 ook de mogelijkheid om apparaten op te laden via Thunderbolt 4 PD (Power Delivery). Met een laadvermogen van maximaal 100 watt kunt u eenvoudig smartphones, notebooks en andere apparaten opladen zonder dat u een aparte voedingsadapter nodig heeft.

Naast de indrukwekkende prestaties en functionaliteit, zorgt de IcyBox Thunderbolt 4 Dockingstation ook voor veiligheid. Met Virtualisatietechnologie voor Directed I/O (VT-d) wordt bescherming geboden tegen cyberaanvallen. DMA remapping zorgt ervoor dat PCIe-apparaten beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang tot het geheugen, waardoor de beveiliging van uw systeem wordt versterkt.

Kortom, de IcyBox Thunderbolt 4 Dockingstation is de ultieme oplossing voor een slimmer en productiever werkstation. Met ongeëvenaarde connectiviteit, snelle gegevensoverdracht, gaming-mogelijkheden, hoge resolutie beeldweergave, oplaadfuncties en beveiligingsfuncties, biedt dit dockingstation alles wat u nodig heeft voor een efficiëntere en georganiseerdere werkomgeving. Upgrade uw werkstation met de IcyBox Thunderbolt 4 Dockingstation en ervaar de toekomst van connectiviteit!

uitgebreide specificaties

Overige specificaties
Type Docking Station
Thunderbolt Docking Station
Plug en play
Ja
Meegeleverde kabels
1x External power supply ▶ 1x Power cord with EU plug ▶ 1x Thunderbolt™ 4 Type-C® to Type-C® cable
Aansluitingen
USB 3.2 (Gen2, 10Gb/s)
4x
Thunderbolt
2x
Thunderbolt Type
Thunderbolt 4
HDMI
1x HDMI
DisplayPort Type
1.4
Ethernet (RJ45)
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
Card Reader
SD 4.0 (UHS-II)
Voeding en koeling
Processoren en videokaarten hebben koelpasta nodig voor een optimale warmtegeleiding en prestaties. Wil je nog betere koeling en prestaties kies dan voor Noctua NT-H2 Hybrid koelpasta.
USB Power Delivery max.
100 W
Power Supply
135 W
Fysieke eigenschappen
Materiaal
Aluminium
Kleur
Zwart
Gewicht
435 g
Afmetingen (BxDxH):
75x200x31 mm

Reviews