SKIKK introduceert nieuwe generatie laptops met RTX 4000 videokaarten

Geplaatst op 28 februari 2023

SKIKK introduceert nieuwe generatie laptops met de nieuwste 13e generatie Intel-processor en de RTX 4000 serie videokaarten, die beschikbaar zijn voor volledig aanpasbare configuraties.

Met deze nieuwste technologieën bieden de laptops van SKIKK ongeëvenaarde prestaties en efficiëntie. De 13e generatie Intel-processor biedt maximale snelheid en kracht, waardoor gebruikers kunnen multitasken, zware programma's kunnen draaien en video's kunnen bewerken zonder enige vertraging. De RTX 4000 serie videokaarten bieden geavanceerde prestaties en visuele verwerking, waardoor gebruikers naadloos kunnen gamen, ontwerpen en bewerken.

Maar de voordelen stoppen daar niet. SKIKK biedt ook de mogelijkheid om de laptops volledig aan te passen aan de wensen van de gebruiker. Van schermgrootte tot opslag- en RAM-capaciteit, alle componenten kunnen worden aangepast om de perfecte laptop te creëren die past bij de specifieke behoeften van de gebruiker.

SKIKK heeft altijd klanttevredenheid hoog in het vaandel gehad. Dit blijkt ook uit de uitstekende klantenservice en de gratis verzending die wordt aangeboden bij alle bestellingen.

De nieuwe generatie laptops van SKIKK zijn beschikbaar voor bestelling via de website en kunnen worden samengesteld naar de wensen van de gebruiker. SKIKK is verheugd om deze nieuwe laptops te kunnen aanbieden en kijkt uit naar de positieve feedback van klanten.

Bekijk onze nieuwe laptops hier.

SKIKK

SKIKK bracht een revolutie teweeg in persoonlijke technologie met de introductie van op maat gemaakte laptops in 2003. We geven onze gebruikers de mogelijkheid om de "meest persoonlijke computer" te configureren met duizenden unieke opties en combinaties. We strijden voor onze overtuiging om de beste producten te maken die we kunnen en tegelijkertijd de industrie naar een groenere en gebruiksvriendelijkere toekomst te brengen.

Meer informatie over de SKIKK-producten is te vinden op de website van het bedrijf: https://www.skikk.eu

Media:

Heeft u hoge resolutie afbeeldingen en/of andere materialen nodig neem dan contact op met de pers contact persoon. 

Perscontact

Roy | SKIKK

roy@skikk.eu

+31 (0) 38 386 1055

 

SKIKK, het SKIKK logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SKIKK. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.