SKIKK Green 3 15" Belgisch keyboard

296,-
en 3 cuotas
?
Oferta
999,00
888,-
Incl. 21% IVA
o de 29,45 por mes
Enviado dentro de 1 día hábil
Configurar En carrito de compras
adecuado para
Shadow of the Tomb Raider
Planet Coaster
Office 365
Minecraft
Microsoft Windows
League of Legends
GTA V
Fortnite
DiaLUX
Battlefield V
Autocad
Assetto Corsa
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe After Effects
Tropico
Configuración estándar
 • Pantalla: 15,6" Matte Full HD 60Hz (1920x1080)
 • Procesador: AMD Ryzen 7 Octa Core (8) 4800H 2.9GHz (4.2GHz) 12MB Cache
 • RAM: 16GB geheugen (SKIKK selected)
 • Almacenamiento SSD (M.2): 500GB SSD (SKIKK selected)
 • Procesador Gráfico: AMD Radeon Vega 7 Graphics
Elige tu configuración

1Sistema operativo

2Idioma del sistema operativo

3Microsoft Office

4Cable de energía

5Seguridad

6Garantía

Nuestras computadoras portátiles y de escritorio vienen con una garantía estándar de transporte de 24 meses. Elija una garantía más larga para proteger su inversión. O opte por una garantía de píxeles muertos. Las baterías de la computadora portátil están cubiertas por un año y el software está excluido. Elija una garantía SKIKK limitada de tercer año y solo pague los costos de las piezas para una reparación en el tercer año.
24 meses de garantía
+ € 0,-
24 meses de garantía + 24 horas de garantía de píxeles muertos
+ € 9,-
24 meses de garantía + 365 días de garantía de píxeles muertos
+ € 39,-
24 meses de garantía + 365 días de garantía de píxeles muertos + Recogida y devolución gratuitas
+ € 79,-
2 años de garantía + 3er año de garantía limitada SKIKK + 365 días de garantía de píxeles muertos + Recogida y devolución gratuitas
+ € 99,-

SKIKK Green 15 Ryzen

Dare to be a force of nature.

 

Toen de SKIKK Green geintroduceerd werdt, toonde het de wereld wat een ultra dunne , ultra lichte mileuvriendelijkere laptop kon zijn. Met de nieuwe SKIKK Green Ryzen brengen wij onze nieuwste technologien naar dit iconische ontwerp. Dankzij de krachtige Ryzen 7 4800H Processor met Vega 7 grafische kaart, komen je favoriete video's tot leven op het snelle en kleurrijke SKIKK EagleVision 100% sRGB beeldschem. Deze bevat meer dan 2 miljoen pixels, wat uitzonderlijk heldere en scherpe beelden oplevert.

De nieuwste Ryzen 7 4800H processor is krachtig en efficient, waardoor uitzonderlijke batterijduur mogelijk is. Onze nieuwste generatie toetsenbord biedt meer stabiliteit, precisie en snelheid.  En het vernieuwde precision touchpad ondersteunt verschillende gebaren en een betere precisie.

USB-C biedt de meest krachtige en meest universele poort voor al je randaparaatuur en je kunt er nu zelfs mee opladen.

En natuurlijk is chassis weer gemaakt van recylebaar magnesium.  Om dit te bereiken is een nieuwe custom legering ontworpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 18% zeewater wat tot op moluculair niveau herontworpen is. Deze nieuwe behuizing is bevat krachtigere technologie en toch net zo dun, mooi en robuust als de vorige. En het maakt SKIKK Green 15 Ryzen de krachtigste Green tot nu toe.

Met de nieuwe krachtige nieuwe technologie en een verbeterd ontwerp, toont de SKIKK Green 15 Ryzen niet alleen wat onze beste dunne laptop kan zijn, maar ook hoe het gemaakt kan worden.

 

 

SKIKK Green 15 Pro ultra dunne laptop

 

                                

 

Mileuvriendelijke laptop

Uiterst draagbare uitvoering

AMD Ryzen 7 4800H processor

Het hart van de SKIKK Green 15 Ryzen is een octa-core AMD Ryzen processor, die ongelooflijke prestaties levert in alle omgevingen en applicaties. In combinatie met snel 16GB geheugen en een 500GB NVMe SSD, kan jij één van de snelste en meest responsieve laptops in dit segment bezitten. En heb je extra opslag ruimte nodig? Dan kun je altijd zelf nog een extra m.2 NVMe SSD zelf bij plaatsen.

AMD Vega 7 Graphics

Speel zonder aarzelen vele games of werk nog even door aan dat Photoshop project. Onder de verfijnde en slanke behuizing is een goede videokaart ingebouwd zodat je altijd goed voorzien bent.

 

Krachtig, licht en dun

Ondanks de lichtgewicht constructie hebben onze deskundige ingenieurs met succes een duurzame accu geïntegreerd. SKIKK Green 15 Ryzen is uitgerust met een marktleidende en latverhogende 91 Wh batterij. We zeiden dat we verder gaan dan dat, en dat is precies waar we naartoe gaan met de SKIKK  Green 15 Ryzen -batterijduur * - tot het maximum en dan nog verder.

*De werkelijke batterijduur kan variëren, afhankelijk van systeemconfiguratie, netwerk, gebruik, gebruikte applicaties en vele andere factoren.

15mm

 

1.5kg

Ultradun   Ultra licht

 

Zie meer. Ervaar meer.

Meeslepend gamen met ons eigen SKIKK EagleVision ultradunne bezel-display. Het compacte ontwerp zorgt niet alleen voor een betere weergave in elke game, maar helpt ook kostbare laptopruimte te besparen en het uiterlijk te verbeteren met een duidelijk bijgesneden vormfactor - met een effectief 15,6-inch scherm in een bijna 14-inch behuizing.

eco laptop

Design van magnesiumlegering

Met een ongeveer 30% lager gewicht, in vergelijking met aluminium, is de SKIKK Green 15 Ryzen, met magnesiumlegering, ontworpen voor gebruik onder alle omstandigheden. Door een betere sterkte-gewichtsverhouding in vergelijking met aluminium, kun je genieten van een verhoogde duurzaamheid en draagbaarheid, zowel in de stad als thuis. Het slanke, compacte magnesiumontwerp zorgt ervoor dat je overal naartoe kunt zonder de noodzaak van een grote bagageruimte. En dit alles met een prachtige titanium kleur afwerking.

Spectaculaire beelden

Geniet van de nieuwe SKIKK EagleVision rand-tot-rand schermtechnologie en haal het maximale uit je scherm. Dankzij de superdunne schermranden in combinatie met een compacte laptop ervaar je een meeslepende ervaring, of je nu werkt, ontwikkelt of deelt. Koop je eigen SKIKK Green 15 Ryzen ultra dunne laptop en geniet van indrukwekkende grafische beelden.

60Hz

 

Full HD

 

100%

Refreshrate   1920 x 1080 pixels   sRGB

 

Toetsenbord met achtergrondverlichting

De SKIKK Green 15 Ryzen heeft een toetsenbord met toetsenverlichting. Dankzij de verschillende helderheidsinstellingen, die zorgen dat de helderheid aan je werkomgeving aan te passen is, en dus typen makkelijk maakt in een slecht verlichte of zelfs donkere omgeving.

Buitengewone Kracht, uitzonderlijke koeling

Met een grote verwerkingskracht komt een even groot koelsysteem. SKIKK Green 15 Ryzen is uitgerust met nieuw ontworpen heatpipes,  ventilatoren en een volledig nieuw ventilatie-systeem om voor voldoende koeling te zorgen, vooral wanneer je aan het gamen of multitasken bent. SKIKK Green 15 Ryzen valt ook op door zijn chassis van magnesiumlegering, dat tevens dienst doet als extra warmteafvoer, waardoor de koeling en prestaties nog een tandje hoger gaan.

 

‘Super Magnesium’ lichter dan Titanium, Strerker dan Staal

Super Magnesium heeft het potentieel om een ware revolutie in vele industrieën te veroorzaken. Stel je voor dat je laptop sterker zou kunnen zijn terwijl je het een derde minder weegt. Deze droom wordt nu werkelijkheid. Tot een jaar geleden was Super Magnesium alleen beschikbaar voor militaire en ruimtevaarttoepassingen. Maar nu is het beschikbaar voor consumenten toepassingen, zoals de SKIKK Laptops.

Het super-lichte, super-sterkt, mileu-vriendelijke super-metaal

Magnesium is het lichtste structurele metaal en is overvloedig verkrijgbaar in de aardkorst en in het zeewater (het is het negende meest voorkomende element in het universum op basis van massa). Magnesium is het derde meest gebruikte structurele metaal, gevolgd door staal en aluminium. Met een dichtheid van ongeveer een vierde van staal en twee derde van aluminium biedt magnesium uitstekende mogelijkheden voor lichtgewicht toepassingen in het transport (land, lucht en zee), elektrisch gereedschap en 3C (computer-, communicatie- en consumentenproducten) industrieën. Met een modulus in de buurt van die van menselijke botten en unieke bio-resorbeerbaarheid in het menselijk lichaam, is magnesium ook in opkomst als een biomedisch materiaal.

Waar wordt magnesium gevonden?

Magnesium wordt geproduceerd uit zeewater, pekels en magnesiumhoudende mineralen, die onbeperkte reserves bieden. Vanwege het wijdverspreide natuurlijke voorkomen en de manier waarop het wordt geoogst en verwerkt, wordt magnesium beschouwd als het meest milieuvriendelijke en duurzame metaal ter wereld. Magnesium kan 100% gerecycled worden en lost in het mileu op natuurlijke wijze op, waardoor er geen spoor achterblijft.

De voordelen van magnesium

100% recyclebaar
75% lichter dan staal
50% lichter dan titanium
33% lichter dan aluminium

Het lichtste structurele metaal, magnesium heeft een dichtheid die slechts iets hoger is dan die van kunststoffen en glas / koolstofvezel versterkte polymeren.

especificaciones extendidas
 • Pantalla: 15,6" Matte Full HD 60Hz (1920x1080)
 • Procesador: AMD Ryzen 7 Octa Core (8) 4800H 2.9GHz (4.2GHz) 12MB Cache
 • RAM: 16GB geheugen (SKIKK selected)
 • Almacenamiento SSD (M.2): 500GB SSD (SKIKK selected)
 • Segundo Almacenamiento SSD (M.2): No se incluye un segundo SSD M.2 de serie
 • Procesador Gráfico: AMD Radeon Vega 7 Graphics
 • Pasta térmica: Noctua NT-H2 Hybrid
 • WiFi: Wi-Fi 6 Intel AX200 (802.11ax 2.4/5GHz, 2.4Gb/s) + Bluetooth 5
 • Teclado: AZERTY-toetsenbord (Belgisch)
 • Iluminación del teclado: Verlicht (wit)
 • Tipo de teclado: Chiclet
 • Toetsenbord Kleur toetsen: White or Light Blue depending on series
 • Sistema operativo: Windows 10 Home - versión de prueba
 • Idioma del sistema operativo: Nederlands / Dutch
 • Microsoft Office: No
 • Garantía: 2 jaar carry-in garantie
 • Garantía de píxeles muertos: Optioneel
 • Cantidad de puertos USB 2.0: 1
 • Número de puertos USB 3.2 (Gen1, 5Gb / s): 2
 • Número de puertos USB 3.2 (Gen2, 10 Gb / s): No
 • Número de puertos USB-C (Gen1, 5 Gb / s): 1
 • Número de puertos USB-C (Gen2, 10 Gb / s): No
 • Número de puertos USB-C (Gen2x2, 20 Gb / s): No
 • Número de puertos Thunderbolt: Sin Thunderbolt
 • Versión Thunderbolt: Geen
 • Número de puertos Mini DisplayPort: Geen
 • DisplayPort a través de USB-C: No USB-C displayport
 • Cantidad de puertos HDMI: 1xHDMI
 • La versión HDMI más alta: HDMI 2.0
 • Resolución: 1920 x 1080 (Full HD)
 • Diagonal de la pantalla: 15.6"
 • Tipo de panel: a-Si TFT-LCD
 • Frecuencia de actualización: 60Hz
 • Revestimiento de pantalla: Mat
 • Pantalla - gama de colores: 100% sRGB
 • NTSC: 72% NTSC
 • Adobe RGB: 76% Adobe RGB
 • DCI-P3: 76% DCI-P3
 • Luz de fondo de la pantalla: WLED
 • Pantalla - HDR: Geen HDR
 • Pantalla - brillo (liendres): to 300 cd/m²
 • Pantalla - Contraste: 1000:1
 • Pantalla - tiempo de respuesta: 20 ms
 • Pantalla - paso de píxeles: 0.17925 mm²
 • Beeldscherm - Densidad de píxeles: 141 ppi
 • Pantalla:- ángulo de visión: 85º (L/R) 85º (U/D)
 • Gráficos híbridos de Microsoft®: Ja
 • Audio - Chipset: Realtek High Definition Audio
 • Audio - Canales: 2 channel HD Audio
 • Audio - Conexiones: Microfoon-in en hoofdtelefoon-out
 • Audio - Oradores: 2 x 2W Stereo Speakers
 • Audio: micrófono integrado: Sí, micrófono de matriz
 • Ethernet (RJ45): Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
 • Máximo M.2: 2 x M.2 2280 Port
 • M.2 Tipo: PCI-Express x4 (RAID 0/1 support)
 • Disco duro máximo: Geen
 • Memoria máxima (RAM): 64 GB
 • Velocidad máxima de RAM: 2666 Mhz
 • Tipo de RAM: DDR4 SO-DIMM (Dual Channel)
 • Soporte de procesador: 10th Generation Intel Core Processor
 • Cámara web: Full HD
 • Tipo de panel táctil: Microsoft Precision
 • Panel táctil: Ja
 • Lector de tarjetas: Ja
 • Sensor de huellas dactilares: No
 • Cerradura Kensington: si
 • Dimensiones (An x Pr x Al): 356 x 233 x 15 mm
 • Material: Super Magnesium
 • Peso: 1.5 KG
 • Capacidad de la batería (Wh): 91
 • Duración de la batería: Tot 14 uur
 • Cargando: Adaptador y USB-C
 • Fuente de alimentación: 90W
 • Cable de energía: Europa & Rusland
 • Color: Plata
 • Windows Hello: si
 • Seguridad: Standaard beveiliging
Reviews

¿Puedo jugar PUBG o Destiny 2 en mi nuevo SKIKK? ¿Es mi SKIKK lo suficientemente rápido para jugar CoD WW2? ¿Los requisitos del sistema para GTA 5 son más altos de lo que puede manejar mi computadora? ¿Mi tarjeta gráfica puede cumplir con los requisitos mínimos o recomendados para Assassin's Creed: Origins o Fortnite Battle Royal? Preguntas dificiles. Pero evaluar si su nuevo SKIKK cumple o supera los requisitos de hardware es nuestra especialidad.

¿Como funciona?

Paso 1 - CPU: Ingrese su procesador, esto es más fácil ingresando el número de tipo de su procesador, por ejemplo para Intel Core i7 Octa Core (8) 10875H 2.3GHz (5.1GHz) 16MB Cache esto es: 10875H

Paso 2 - GPU: Ingrese su tarjeta de video, esto es más fácil ingresando el número de tipo de su tarjeta de video, por ejemplo para Nvidia GeForce RTX 2070, esto es: 2070 Nota: si tiene una computadora portátil, escriba "mobile" detrás de ella para seleccionar la versión para computadoras portátiles. Seleccionando.

Paso 3 - RAM: Ingrese su RAM, ¿tiene 16 GB de RAM? Luego escriba 16.

Paso 4 - Game: Ingrese el nombre del juego que le gustaría jugar, por ejemplo, GTA o Call of Duty

 
SKIKK
Green 3 15" Belgisch keyboard
Green 3 15" Belgisch keyboard
999,00
En carrito de compras