LINQ USB4 naar USB4 PRO Kabel 1m

Ihre aktuelle Konfiguration
von
60,-
Hauptspezifikationen
Farbe
Schwarz
Kabellänge
1 M
Verbindung 1
USB type-C
Verbindung 2
USB type-C
Alle Spezifikationen anzeigen In den Warenkorb legen
Heute bestellt, Versand:
28 - 29 Mei
Zur Wunschliste hinzufügen
60,-(inkl. MwSt)

Beschreibung

LINQ USB4 naar USB4 PRO Kabel 1m

Ervaar snelheden van de volgende generatie met de LINQ USB4 Pro-kabel! Ontworpen als de beste en snelste (maar duurzame) kabel voor gebruik met uw externe harde schijven, biedt de LINQ USB4-kabel overdrachtssnelheden tot 40 Gbps. Dat is 100 GB in minder dan 40 seconden

Of sluit eenvoudig uw USB-C monitor aan, deze kabel ondersteunt 8K/60Hz video. De kabel is voorzien van een Emark-chip voor superieure stabiliteit bij gegevensoverdracht en veilig opladen met 240 W PD3.1 EPR. Uitgebreide connectiviteit zonder compromissen betekent niet alleen de hoogste specificaties die beschikbaar zijn, maar maakt het ook toekomstbestendig en is daarom een duurzamere oplossing.

USB 4.0 240W PD | 40Gbps | 8K@60Hz

De USB4-technologie biedt de nieuwste en snelste communicatieprotocollen, gecombineerd met de geïntegreerde e-Marker-chip betekent dit een hogere efficiëntie en een beter bandbreedtebeheer voor stabiele, langere en duurzame gegevensoverdracht. Geoptimaliseerde connectiviteit voor apparatuur zoals externe SSD-harde schijven, externe grafische kaarten (eGPU), maar ook Thunderbolt 3&4-apparaten, USB-C-schermen en zelfs PD 3.1 EPR-opladers die een ongelooflijke stroomtoevoer van 240 W naar uw apparaat kunnen leveren.

De kabel is voorzien van een Emark-chip voor superieure stabiliteit bij gegevensoverdracht en veilig opladen met 240 W PD3.1 EPR.
 

Opladen van de volgende generatie
240 W opladen met PD 3.1 EPR

Opladen van de volgende generatie is in opkomst. PD 3.1 met EPR (Extended Power Range) kan tot 240 W stroom leveren aan uw apparaten in combinatie met een bijpassende oplader. Deze kabel is niet alleen ontworpen voor superieure gegevensoverdrachtsnelheden, maar ook voor superieur opladen.
 

Sluit uw beeldscherm aan via USB-C
Geschikt voor weergave tot 8K bij 60 Hz

met een bandbreedte van 8K/60Hz kan de kabel 4x meer pixels leveren dan 4K. 8K levert een meeslepende kijkervaring met tweemaal de horizontale en verticale resolutie van 4K en vier keer zoveel pixels; en gecombineerd met een vernieuwingsfrequentie van 60 Hz zorgt het voor een soepele en scherpe weergave van inhoud met snelle actie. 4K bij 144 Hz zorgt ervoor dat ultrasnelle UHD-beelden helder en haarscherp zijn; en sport, actiefilms en high-performance gaming profiteren aanzienlijk van deze vernieuwingsfrequenties.
 

Ontworpen met SSD's in gedachten

Met het oog op een stabiele en veilige gegevensoverdracht werkt deze kabel uitstekend samen met uw draagbare harde schijven en vooral met die snelle externe SSD's. Met een datasnelheid van 40 Gbps zorgt u voor de hoogst mogelijke overdrachtssnelheden tussen uw apparaat en harde schijf.

 

Duurzame gevlochten stoffen kabel

Beschikt over een gevlochten, sterke en toch flexibele kabel.
Duurzaamheid begint met duurzaamheid!

 

Duurzaamheid
Toegewijd om verandering te bewerkstelligen met onze producten.

Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om een positieve impact te hebben op de levenscyclus van onze producten.

Te beginnen met de materialen die zijn gebruikt bij het maken van het product, maar ook met de omgeving van de bekwame montagemedewerkers die ze maken, in welk materiaal we ze beschermen en verpakken, hoe we ze transporteren en niet in de laatste plaats hoe lang ze dat kunnen doen. worden gebruikt.

 

COMPATIBELE APPARATEN
Mac Studio, Mac Mini, MacBook Air/Pro (M2, M1, M1 Pro, M1 Max en Intel-aangedreven) Ondersteunt iPad met Type-C-poorten (iPad Pro 2018/2020/2021, iPad Air 2020/2021/2022, iPad mini 2020/2021), mobiele telefoons en tablets met USB-C en DP-functie, Windows PC en Chromebook met USB-C en DP-functie, Samsung Dex.

CONNECTORTYPE
USB-C/USB-C

AFMETINGEN & GEWICHT
1m, 50g / 2,5cm, 70g

SNELHEID
USB-C 4.0 tot 40Gbps, 8K/60Hz, 240W opladen

VRIJWARING
• De functionaliteit van Pro Cable is afhankelijk van de hostcomputer en beeldscherm-/tv-specificaties.
• Vereist USB-C Host met USB3.2 Gen2 voor snelheden van 10 Gbps, en Thunderbolt 3/4 of USB4 voor snelheden van 40 Gbps.
• Vereist PD-oplader en hostapparaat met PD3.1 EPR voor opladen met 240 W. PD3.0-protocollen bieden opladen van 100 W.
• Vereist beeldscherm/TV met HDMI 2.1-ondersteuning voor 8K/60Hz en geschikt hostapparaat.

erweiterte Spezifikationen

Physikalische Eigenschaften
Farbe
Schwarz
Andere Spezifikationen
Kabellänge
1 M
Verbindungen
Verbindung 1
USB type-C
Verbindung 2
USB type-C
USB Version
USB 4
Bandwith
up to 40 Gbps

Bewertungen