SKIKK introduceert 16” gaming laptops

Geplaatst op 05 april 2019

De nieuwe SKIKK 16” laptops zijn voorzien van een 16,1-inch Full HD 144Hz display, een handzamer en compacter ontwerp. De nieuwe SKIKK 16” laptops zijn verkrijgbaar in drie prachtige uitvoeringen. Er is namelijk keuze uit een Nvidia GeForce 2060 , 2070 Max-Q of zelfs een 2080 Max-Q grafische kaart. En zoals mag worden verwacht van SKIKK, kun je deze laptop helemaal zelf samentellen. Dit is de betaalbaarste laptop met 16,1” display, en is daarnaast voorzien van een speciaal ontworpen RGB toetsenbord, een ruim trackpad met ingebouwde vingerafdruk scanner, snellere SSD’s, breed stereogeluid, en mogelijkheden tot 64GB werkgeheugen. Allemaal redenen waarom de nieuwe SKIKK 16” de perfecte notebook is voor onderweg, thuis of op kantoor.

Full HD 144Hz display

De nieuwe SKIKK 16”laptops zijn voorzien van een prachtig 16,1-inch Full HD 144Hz-display met een resolutie van meer dan 2 miljoen pixels. Tekst en afbeeldingen worden dus haarscherp weergegeven. En in de nieuwe SKIKK 16” laptop is ook een HD-camera ingebouwd. De zeer dunne scherm omlijsting (bezels) zorgen ervoor dat het grote 16,1” beeldscherm in een compact design geïntegreerd kan worden.

Vingerafdruk scanner

SKIKK 16” laptops zijn ook voorzien van een sensor voor vingerafdrukken, die in het glas van de touchpad is ingebouwd. Daarmee kun je je SKIKK in een handomdraai ontgrendelen en snel, eenvoudig én veilig je identiteit verifiëren.

RGB toetsenbord en het beste trackpad

De SKIKK 16” laptops zijn voorzien van een RGB toetsenbord waarmee je nog preciezer en sneller kunt typen. Elke toets heeft individuele achtergrondverlichting met LED-lampjes op laag vermogen, zodat de toetsen nog beter verlicht worden. De nieuwe SKIKK laptops zijn ook voorzien van het allerbeste trackpad dat er is.

Intenser geluid waar je helemaal in opgaat

Dankzij de geavanceerdere luidsprekers en geluidverwerkingstechnologie van SoundBlasterX® Pro-Gaming 360˚ bieden de 16” SKIKK laptops een betere geluidskwaliteit en wordt audio afgespeeld in brede stereo, waarmee de gebruiker écht helemaal op kan gaan in een film of muziek. De luidsprekers zijn tot 5 keer luider en hebben een twee keer diepere bas dan de vorige generaties. Zo is het geluid nog rijker en de dynamiek ruimer.

Meer vermogen

De nieuwe SKIKK 16” laptops zijn voorzien van een Intel Core i7-processor van de achtste generatie, keuze uit Nvidia GeForce 2060 , 2070 Max-Q of zelfs een 2080 Max-Q grafische kaart en een sneller 2400-MHz of 3000-Mhz werkgeheugen tot maar liefst 64 GB. En dankzij vele innovaties is het CPU vermogen met 3% en het GPU vermogen met 7% toegenomen.

Deze laptops hebben dus alles in huis voor de dagelijkse taken, of het nu gaat om foto’s ordenen, internetten, presentaties maken, gamen of video’s kijken en bewerken. En dankzij de mogelijkheden voor 2x een m.2 SSD en daarnaast nog een 2,5” HDD of SDD is een opslagcapaciteit tot vele terabytes mogelijk.

Stiller en koeler

De nieuwe SKIKK 16” laptops zijn voorzien van een geheel nieuwe generatie ventilatoren, de bladen zijn slechts 0,2 mm dik en zitten dichter op elkaar. Hierdoor neemt het aantal fans toe van 29 naar 53 bladen en wordt er 15% meer lucht verplaatst. Hiernaast zijn de heatsinks opnieuw ontworpen en is de totale capaciteit met 18% toegenomen. Dankzij deze innovaties zijn de laptops tot 17 graden koeler dan de voorgaande generatie. De chassis temperatuur is zelfs tot 15% koeler. In stille modus is de geluidsproductie met 25 decibel afgenomen, dit is tot 6x stiller dan de voorgaande generatie. In de nieuwe HyperPerformance modus is gemiddelde geluidsproductie slechts 50 dB.

Nieuw en handzamer ontwerp

De nieuwe SKIKK 16” laptops bevatten al deze features in een nieuw en uniek ontwerp. De laptop is nu nog compacter en handzamer en is slechts 1,9 cm dik op het dikste punt. En hij weegt slechts 2,1 kg; 400 gram lichter dan de vorige generatie notebooks.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De nieuwe SKIKK 16” laptops met een instapprijs van €1649, kan vanaf vandaag worden besteld op www.skikk.eu en via erkende SKIKK resellers. De volledige technische specificaties en alle maatwerkopties en accessoires zijn te vinden op www.skikk.eu

Contactpersoon voor de pers

Roy | SKIKK

roy@skikk.eu

+31 (0) 38 386 1055