Stel Jouw Ideale Zakelijke Laptop Samen met SKIKK met Pentium, Core i5, 60Hz

Wil je een zakelijke laptop samenstellen? Bij ons kun je een laptop samenstellen die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen. Of je nu een laptop zoekt voor het maken van presentaties, het bewerken van video’s of het ontwerpen van websites, wij hebben voor jou de juiste laptop. Onze laptops zijn voorzien van de nieuwste processoren, geheugen, grafische kaart en opslagtechnologieën, zodat jouw laptop altijd klaar is voor de meest veeleisende taken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een draagbare laptop om onderweg te werken of thuis te gebruiken. Ontdek de ideale zakelijke laptop die bij jou past en til je productiviteit naar een hoger niveau met SKIKK. Begin nu met samenstellen!
1 producten
Vergelijk
Sindri 15
SKIKK Sindri 15
vanaf
749,-
   Specificaties
  • 15,6" Matte Full HD 60Hz (1920x1080)
  • Intel 10 Cores i5 1235U 3.3GHz (4.4GHz) 12MB Cache
  • 32GB SKIKK 3200MHz
  • 1TB Goodram PX600
  • Intel® Iris® Xe Graphics (1x RAM = UHD)
Vandaag besteld, verzending:
06 - 08 Maart

Bent je op zoek naar een zakelijke laptop om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Kijk dan niet verder dan onze selectie van zakelijke laptops die zijn samengesteld om jouw bedrijf te ondersteunen. Of je nu een laptop nodig hebt voor e-mail, multimedia of het maken van presentaties, onze selectie zakelijke laptops heeft wat jij nodig hebt. Onze laptops worden geleverd met de nieuwste technologieën, krachtige hardware en betrouwbare software. Bekijk onze zakelijke laptops welke je zelf kunt samenstellen, vandaag nog en vind de juiste laptop voor jouw bedrijf!

Kwantum korting
Zakelijke gebruikers die voornemens zijn meer dan 3 laptops tegelijk te bestellen kunnen gebruik maken van een kwantum korting regeling. U kan daarmee in 1x laptops laten samenstellen voor al uw medewerkers, of al uw medewerkers zelf hun eigen unieke laptop laten samenstellen. Neem contact op voor de zakelijke mogelijkheden.

Betalen in termijnen
Ook onze zakelijke klanten kunnen gebruik maken van de unieke mogelijkheid om orders in 3 gelijke termijnen te voldoen via onze partner In3.