SKIKK introduceert OLED laptops

Geplaatst op 10 mei 2019

Kampen, Nederland – SKIKK™, heeft deze week een vernieuwd assortiment gelanceerd, waaronder de SKIKK 15R laptop serie, welke nu voorzien is van een 9e Generatie Intel® Core™ i7 6 Core processor. Alsmede is de 15R serie standaard voorzien van een GeForce RTX™ videokaart en 4K OLED beeldscherm met de  optie om te kiezen voor een Full HD 144Hz G-Sync

Kortom: De SKIKK 15R serie is de perfecte laptop voor hardcore gamers en power users.

Intel’s nieuwste en beste

De nieuwe SKIKK 15R serie is voorzien van de nieuwste 9e generatie Intel® Core™ i7-9750H processoren geklokt op 2.6GHz met Max Turbo snelheden tot 4.5GHz. De nieuwe 6-core processor biedt ontwerpers snellere prestaties en verhoogde efficiëntie terwijl het gamers voorziet van betere multitasking en streaming. De SKIKK 15R laptops zijn geschikt voor de nieuwe Intel® Wi-Fi 6 AX200 kaart welke snelheden kan behalen tot 2.4 Gbps. Zo zijn gebruikers minder tijd kwijt aan het wachten op updates en is er meer tijd spelen. De nieuwe Intel® Wi-Fi 6 AX200 kaarten komen in de komende periode beschikbaar als upgrade tijdens het bestellen of kunnen achteraf als upgrade nabesteld worden.

Prachtig 4K OLED

De SKIKK 15R is standaard voorzien van 4K OLED welke aangedreven wordt door NVIDIA’s GeForce RTX™ videokaarten voor de hoogst mogelijke prestaties.

G-Sync optie

Naast de nieuwe 9e generatie Intel® Core™ i7-9750H 6 Core processor, is de nieuwe SKIKK 17R serie ook verkrijgbaar met  144Hz Full HD (1920×1080) beeldscherm met G-Sync.

Nieuw en handzamer ontwerp

De nieuwe SKIKK 15R laptops bevatten al deze features in een nieuw en uniek ontwerp. De laptop is nu nog compacter en handzamer en is slechts 2,9 cm dik op het dikste punt. En hij weegt slechts 2,5 kg.

SKIKK Dealers

SKIKK is online verkrijgbaar en via dealers. Onze dealers hebben hierdoor een unieke kans om een exclusief merk te verkopen. Ook dealer worden? Neem contact met ons op.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De nieuwe SKIKK 15R laptops met een instapprijs van €1569,-  kan vanaf vandaag worden besteld op www.skikk.eu en via erkende SKIKK resellers. De volledige technische specificaties en alle maatwerkopties en accessoires zijn te vinden op https://www.skikk.eu/laptops/oled

Contactpersoon voor de pers

Roy | SKIKK

roy@skikk.eu

+31 (0) 38 386 1055