LaptopPlus en SKIKK kondigen samenvoeging aan

Geplaatst op 08 september 2020

Kampen, Nederland — SKIKK® en Laptop Plus hebben vandaag de samenvoeging van hun bedrijfsactiviteiten aangekondigd om een uniforme oplossing te bieden voor de persoonlijke technologiemarkt, het bedrijf zal opereren onder het merk SKIKK.

"LaptopPlus biedt SKIKK een geweldige kans om zijn serviceaanbod te versterken en uit te breiden. Met een reeks spraakmakende klanten ondersteunt de samenvoeging de SKIKK-strategie om de markt in persoonlijke technologie te leiden en de industrie vooruit te helpen. Om de leidende leverancier van persoonlijke technologie te worden, heeft SKIKK klantenservice, persoonlijke configuratie en duurzaamheid centraal gesteld in alles wat het doet.”

SKIKK bracht een revolutie teweeg in persoonlijke technologie met de introductie van op maat gemaakte laptops in 2003. We geven onze gebruikers de mogelijkheid om de "meest persoonlijke computer" te configureren met duizenden unieke opties en combinaties. We strijden voor onze overtuiging om de beste producten te maken die we kunnen en tegelijkertijd de industrie naar een groenere en gebruiksvriendelijkere toekomst te brengen.

Meer informatie over de SKIKK-producten is te vinden op de website van het bedrijf:

https://www.skikk.eu

 

Perscontact

Roy | SKIKK

roy@skikk.eu

+31 (0) 38 386 1055

 

SKIKK, het SKIKK logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SKIKK. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.