Laptop met linux

Geplaatst op 07 februari 2020

Linux is een buitengewoon computerbesturingssysteem. Het is overal, van het Amerikaanse ministerie van Defensie tot het internationale ruimtestation ISS en de meeste internetservers en supercomputers ter wereld. De redenen hiervoor zijn niet moeilijk te vinden: het is snel, betrouwbaar, veelzijdig en superveilig, dus het is bestand tegen virussen.

Omdat het Open Source is, is het oneindig flexibel en geeft het iedereen de mogelijkheid om alles met hun computer te doen.Ondanks de enorme voordelen ten opzichte van traditionele besturingssystemen, erkenden we dat de grootste barrière voor het succes van Linux op desktopcomputers was dat het niet gebruiksvriendelijk genoeg was. Op Linux gebaseerde besturingssystemen werden over het algemeen gebouwd voor ingenieurs door ingenieurs, met weinig aandacht voor reguliere gebruikers.

Keuze uit Linux distributies

Bij onze Linux Mini-computer of Linux laptop, kun je een keuze maken uit: Ubuntu, Elementary OS, Zorin OS CORE of geen besturingssysteem (je installeert deze zelf).Liever een andere Linux distributie? Je bent zelf vrij om andere Linux distros te installeren!  Wij bieden echter geen (helpdesk) support voor Linux. Daarnaast werken al onze producten gewoon met Windows.

Zorin OS Laptops & desktops

Zorin OS heeft besloten dit op te lossen. Ze hebben Zorin OS ontworpen om de perfecte combinatie van kracht en bruikbaarheid voor iedereen te hebben. Zorin OS is gebouwd om zo eenvoudig mogelijk te zijn, dus je hoeft niets te leren om aan de slag te gaan dankzij de vertrouwde gebruikersinterface. Het wordt geleverd met alle apps en tools die je nodig hebt voor het surfen op internet, werken, spelen en alles daartussenin.

Door de kracht van Linux samen te brengen en het voor iedereen mogelijk te maken om het te gebruiken, hebben we een besturingssysteem ontwikkeld dat uw computer beter maakt, zodat u meer kunt bereiken dan ooit tevoren.  En het beste is dat je geen dure Windows licentie meer nodig hebt.

Zorin OS & SKIKK Laptops

Zorin OS brengt de meest geavanceerde Open Source-software samen, zodat u het volledige potentieel van uw computer kunt benutten.

Stel jouw Linux Laptop Samen

Bekijk SKIKK Linux Laptops