De beste SKIKK laptop voor studenten: deze past bij jouw studie

Geplaatst op 20 augustus 2021

De beste laptops voor studenten

Je wilt als student dus een laptop, maar welke? Er zijn SKIKK Laptops in allerlei soorten en maten. Het ligt er vooral aan waar je je laptop voor gaat gebruiken. Bijna elke student heeft een laptop nodig om te kunnen werken aan essays, presentaties en groepsopdrachten. Daarnaast is het belangrijk dat je goed bereikbaar bent, zodat je geen huiswerkopdrachten en deadlines misloopt. Videobellen is ook anno 2021 een veelgebruikte functie.

 

Onze keuze: De beste school laptop voor studenten.

- SKIKK Pro Midnight Black of SKIKK Pro Shadow Grey

- Alternatief: SKIKK Green 4

 

Voor het zware werk: De beste school laptop voor een grafische opleiding

- SKIKK LYNX 4 15"

- Alternatief: SKIKK LYNX 3 15"

 

Voor het lichte werk: De beste school laptop voor tekstverwerking of werken in de cloud

- SKIKK Dvalinn

 

 

 

Onze keuze voor een laptop voor studenten: SKIKK Pro

De SKIKK Pro is uiterst snel en krachtig. We hebben deze premium laptop tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen wat zorgt voor elegantie gecombineerd met de nieuwste technologie in een slank unibody-ontwerp. En gebaseerd op het Intel Evo platform.

Gebruikers van de SKIKK Pro kunnen hun kabel omvormers thuis laten, want deze ultra draagbare laptop is voorzien van twee Thunderbolt ™ 4-poorten (USB-C), twee USB-A 3.2 Gen 2-poorten, een 3,5 mm combo-poort en een full-size HDMI 2.0b poort.

Intern is de SKIKK Pro, gebaseerd op de Intel Nuc M15, voorzien van Intel® AX 201 wat zorgt voor Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.1 voor snelle, betrouwbare en gemakkelijke draadloze connectiviteit. De CPU presteert tot 2 keer sneller. De graphics zijn tot 3 keer zo snel. Ten opzichte van de vorige generatie. En de batterij gaat tot 20 uur mee, langer dan ooit in een SKIKK laptop. Kortom; ongekende topprestaties.

Kleurkeuze

Bekijk de SKIKK Pro Shaow Grey

Bekijk de SKIKK Pro Midnight Black

 

 

Alternatief: SKIKK Green 4

Wil je liever een soort gelijk maar net iets goedkoper alternatief? Bekijk dan SKIKK Green 4

Toen de SKIKK Green geintroduceerd werdt, toonde het de wereld wat een ultra dunne ultra lichte mileuvriendelijkere laptop kon zijn. Met de nieuwe SKIKK Green 4 brengen wij onze nieuwste technologien naar dit iconische ontwerp. Dankzij de krachtige Intel Iris Xe videokaart, komen je favoriete games tot leven op het snelle en kleurrijke SKIKK Retina 3K beeldschem. Deze bevat meer dan 5 miljoen pixels, 3 miljoen pixels meer dan de vorige generatie. Dit levert uitzonderlijk heldere en scherpe beelden op.

De 11e generatie quad core i7 11370H processor is krachtig en efficient, waardoor uitzonderlijke batterijduur mogelijk is. Onze nieuwste generatie toetsenbord biedt meer stabiliteit, precisie en snelheid. En het vernieuwde precision touchpad is groter geworden en ondersteunt verschillende gebaren en een nog betere precisie.

Thunderbolt 4 biedt de meest krachtige en meest universele poort voor al je randaparaatuur en je kunt er nu zelfs mee opladen.

En natuurlijk is chassis weer gemaakt van recylebaar magnesium. Om dit te bereiken is een nieuwe custom legering ontworpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 18% zeewater wat tot op moluculair niveau herontworpen is. Deze nieuwe behuizing is bevat krachtigere technologie en toch net zo dun, mooi en robuust als de vorige. En het maakt SKIKK Green 4 de krachtigste uit de serie tot nu toe.

Met de nieuwe krachtige nieuwe technologie en een verbeterd ontwerp, toont de SKIKK Green 4 niet alleen wat onze beste dunne laptop kan zijn, maar ook hoe het gemaakt kan worden.

Bekijk de SKIKK Green 4

 

 

 

 

 

 

Voor het zware werk: SKIKK LYNX 4 15"

Ben je grafische student en werk je met veel programma’s tegelijk of met complexe berekeningen en rendering? Dan is de zeer krachtige 15 inch SKIKK LYNX 4 perfect voor jou.

Toen de SKIKK LYNX geintroduceerd werdt, toonde het de wereld wat een ultra dunne , ultra lichte gaming laptop kon zijn. Met de nieuwe SKIKK LYNX brengen wij onze nieuwste technologien naar dit iconische ontwerp.

Dankzij de krachtige Nvidia RTX 3070 videokaart, komen je favoriete games tot leven op het snelle 165hz en kleurrijke SKIKK EagleVision beeldschem. Deze bevat meer dan 2 miljoen pixels, wat uitzonderlijk heldere en scherpe beelden oplevert.

De 11e generatie 8 core i7 11800H processor is krachtig en efficient, waardoor uitzonderlijke batterijduur mogelijk is. Onze nieuwste generatie toetsenbord is voorzien van RGB kleuren en biedt meer stabiliteit, precisie en snelheid.

En het vernieuwde precision touchpad ondersteunt verschillende gebaren en een betere precisie. Speakers met THX Spatial Audio leveren significant meer volume en bas voor een voller en virtual 360 surround geluid.

Thunderbolt 4 biedt de meest krachtige en meest universele poort voor al je randaparaatuur.

En voor het eerst is het chassis gemaakt van recylebaar magnesium. Om dit te bereiken is een nieuwe custom legering ontworpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 18% zeewater wat tot op moluculair niveau herontworpen is. Deze nieuwe behuizing is 500 gram lichter, sterker en toch net zo mooi en robuust als de vorige. En het maakt SKIKK LYNX 4 de groenste SKIKK LYNX tot nu toe.

Met de nieuwe krachtige nieuwe technologie en een vernieuwd ontwerp, toont de SKIKK LYNX 4 niet alleen wat onze beste gaming laptop kan zijn, maar ook hoe het gemaakt kan worden.

Bekijk de SKIKK LYNX 4 15"

 

 

Alternatief: SKIKK LYNX 3 15

Wil je liever een soort gelijk maar net iets goedkoper alternatief? Bekijk dan de voorgaande generatie SKIKK LYNX 3

Bekijk de SKIKK LYNX 3 15"

 

 

 

Voor het lichte werk: SKIKK Dvalinn

Ga je voornamelijk aantekenen en tekstverwerken? Of werk je voornamelijk in de cloud en heb je geen krachtige laptop nodig? Dan is deze spot goedkoper 14 inch SKIKK Dvalinn laptop perfect voor jou.

De SKIKK Dvalinn is een goedkope school laptop met een 14 inch beeldscherm. En geeft je het vermogen dat je nodig hebt voor alledaags en kantoorgebruik in een slank pakket. De SKIKK Dvalinn van 14 inch is de perfecte combinatie van draagbaarheid en bruikbaarheid.

Intel® Pentium processor

De SKIKK Dvalinn is standaard voorzien van de krachtige, betrouwbare en energiezuinige Intel Celeron N4100 processor.

Opslag voor topprestaties - snel starten en laden.

Met onze uitgebreide opslag opties kun je altijd kiezen voor de hoeveelheid opslag ruimte welke het beste bij je past. Dankzij de M.2 SSD opties bereik je ongekende snelheden. In deze laptop is standaard als 64 GB eMCC opslag beschikbaar daarnaast is er ruimte voor 1x een M.2 SATA SSD, waardoor opslag to vele terabytes mogelijk is.

Breid je creativiteit uit

Het stijlvolle ontwerp van deze laptop met een 14 inch heeft een veelvoud aan krachtige technologieën ingebouwd die de prestaties kunnen stimuleren, je productiviteit kunnen verhogen en als je favoriete laptop kunnen fungeren.

Bekijk de SKIKK Dvalinn