Black Friday 2021

Geplaatst op 25 november 2021

Het einde van het jaar nadert. Een periode die we graag delen met vrienden en familie. Gezelligheid, warmte, samenzijn, dankbaarheid. Of je nu Kerstmis, Midwinter, Thanksgiving, Pancha Ganapati of Chanoeka viert.

Zoals je uit de titel al opmaakt, doen wij niet mee aan Black Friday, hieronder zetten we graag uiteen waarom we dat niet doen, we hebben er namelijk goed over nagedacht.

Black Friday is niet goed voor ons en voor onze planeet.

Het zorgt voor een massale overconsumptie van producten. Producten met enorme kortingen worden achteraf veel makkelijker weggegooid “omdat het toch bijna niets heeft gekost”.

Ook voelt het niet goed om tjidens deze pandemie, met aanbiedingen veel verplaatsingen te moeten verzorgen, het zij winkelbezoeken, showroombezoeken of afhaal opdrachten bij pickup points.

Verder moeten ook wij pas op de plaats maken als het gaat om deze pandemie en de bijbehorende maatregelen, door orders te centreren op een enkel weekend, weten wij nu al wel met het beperkte aantal mensen dat werken kan op onze assemblage en rma afdeling achterstand zullen oplopen en wij vinden dat iedereen, ongeacht het moment dat je besteld, gewoon tijdig zijn bestelling moet kunnen ontvangen.

Kortingen? Wij hebben altijd gewoon goede prijzen.

We hebben niets tegen verantwoorde kortingen zoals bijvoorbeeld een prijsdaling door goedkoper wordende onderdelen of een product dat binnenkort ruimte moet maken voor een opvolger (kijk maar eens op onze tweedekans pagina). 

Ook geloven wij sterk in het motto "wie onverantwoorde korting geeft, is normaal te duur" , dit principe is de laatste jaren extra duidelijk geworden door het feit dat veel groot winkel bedrijven stiekem hun prijzen verhogen in de weken voorafgaand aan Black Friday & Cyber Monday.   Kortom; wij gaan liever niet mee in deze impulsieve koophype en willen gewoon altijd goede prijzen bieden, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag!

Duurzaamheid

Als duurzame onderneming zetten we steeds meer in op ecologische en milieuvriendelijke producten. Producten die minder schadelijk voor het milieu zijn en die gemaakt zijn door mensen die hiervoor een eerlijk loon hebben ontvangen. En die waarden gaat helemaal niet samen met dagen als Black Friday of Cyber Monday.

Koop beter, koop lokaal, koop duurzaam

Als je iets wilt kopen, koop beter, koop lokaal, koop duurzaam, koop alleen wat je nodig hebt of wat je graag met liefde aan iemand anders wilt geven.

Kortingen gaan derhalve altijd ten koste van IETS en omdat wij vinden dat ook onze medewerkers een normaal salaris horen te krijgen, tijdig betaald, maar ook uitzicht op een baan NA Covid-19, zijn wij van mening dat door het niet geven van deze kortingen (excentriek of niet) we ons merk ook na deze periode stabiel kunnen houden.

PS. Jij als klant wil toch ook dat we over 16 maanden je garantie kunnen verlenen? Help ondernemers daarbij (dus niet alleen ons) door gewoon eerlijke prijzen te betalen voor producten die je bestellen wilt, ook tijdens Black Friday en Cyber Monday.

Wij organiseren dus geen speciale acties op Black Friday of Cyber Monday, we doen wel graag mee met Small Business Saturday, Local Friday en Make Friday Green Again. Allemaal initiatieven die aanmoedigen om lokaal, bij de onafhankelijke Nederlandse winkelier te shoppen.

Geen idee waar je moet beginnen? Laat je inspireren en kijk eens bij de onze nieuwste laptops of bij onze favoriete laptops.

Shop with thought, and buy with love.

Geef uw (web)winkel de kans om nu, straks en in de toekomst u te kunnen blijven adviseren, helpen en te ondersteunen door nu, straks en in de toekomst eerlijke prijzen te betalen.