SKIKK Kyla - Laptop Waterkoel systeem

Jouw huidige configuratie
vanaf
Basis specificaties
Bekijk alle specificaties Configureer
In winkelwagen
Vandaag besteld, verzending:
26 - 28 Februari
Voeg toe aan verlanglijst
199,-(incl. BTW)
in 3 termijnen 66,33

Configureer

1. Overige specificaties
2. Garantie
Onze Laptops en Desktops bevatten standaard 24 maanden garantie en gratis retourneren. Kies een langere garantie om jouw investering te beschermen. De laptop accu's zijn gedekt voor een jaar en software is uitgesloten.
Onze Laptops en Desktops bevatten standaard 24 maanden garantie en gratis verzenden. Kies een langere garantie om jouw investering te beschermen. Of kies juist voor dode pixel garantie. De laptop accu's zijn gedekt voor een jaar en software is uitgesloten. Kies voor een 3e jaar beperkte SKIKK garantie en betaal enkel de kosten van onderdelen bij een reparatie in het 3e jaar.

Product Informatie

SKIKK Kyla

Draagbare waterkoeling voor laptops met het SKIKK Kyla koel systeem.

In een compact chassis van 186 x 203 x 75 millimeter combineert SKIKK een 120 mm-radiator met ventilator, pomp en vloeistofreservoir. Dit betekent dat de SKIKK Kyla indien nodig ook in een rugzak of tas meegenomen kan worden, zodat het extra koelvermogen niet beperkt blijft tot één locatie. Het gewicht is laag: inclusief de koelvloeistof weegt het koelsysteem 1,39 kilogram, met een droog gewicht van 1,18 kilogram. Om het hele systeem (koelunit en laptop) volledig te vullen, is ongeveer 230 milliliter koelvloeistof nodig. Het chassis zelf heeft een elegant futuristisch ontwerp, met softwarematig instelbare RGB-verlichtingselementen om desgewenst wat kleur toe te voegen.

Het vloeistofkoelsysteem wordt aangedreven door de voeding van de laptop, waarbij de communicatie tussen de twee apparaten wordt verzorgd via Bluetooth in combinatie met het SKIKK Command Center (software). Op deze manier blijven alle USB-poorten op de laptop vrij voor gebruik.

 

uitgebreide specificaties

Overige specificaties
version
v1.5 magnetic (Niflheim 17 II - Loki 16 III)

Reviews