Icy Box IB-DK2245AC USB-C Dockingstation

Jouw huidige configuratie
vanaf
Basis specificaties
Type Docking Station
USB-C Docking Station
Overdrachtssnelheid
5 Gbps
Materiaal
Aluminium, Kunststof
Kleur
Zwart
Gewicht
342 g
Bekijk alle specificaties In winkelwagen
Vandaag besteld, verzending:
05 - 06 Juni
Voeg toe aan verlanglijst
237,-(incl. BTW)
in 3 termijnen 79,-

Product Informatie

Icy Box IB-DK2245AC

13 in 1 USB-C Dockingstation met PD 65 W

 

LET OP: DisplayLink-stuurprogramma moet voor gebruik worden geïnstalleerd en de laptop moet geschikt zijn voor display via USB-C of Thunderbolt.

POWER DELIVERY: Dankzij Power Delivery (65 W) is het mogelijk om de hostcomputer onderweg op te laden, zolang de externe voeding is aangesloten op het dockingstation. Dit bespaart ruimte, omdat er slechts één voedingseenheid hoeft te worden meegenomen

ADAPTER: Het dockingstation wordt geleverd met twee verschillende USB-kabels. De gebruiker kan dan beslissen of hij een USB Type-C-kabel of een USB Type-A-kabel wil gebruiken (voeding alleen via de Type-C-interface)

VIDEO RESOLUTIE: Het is mogelijk om twee monitoren te gebruiken met een resolutie tot 4096x2160@60 Hz. Als u slechts één monitor wilt gebruiken, krijgt u een resolutie tot 5120x2880@60 Hz (bij gebruik van twee DP 1.2-kabels)

USB: Het dockingstation heeft aan de voorzijde twee USB Type-A en Type-C poorten, waarmee een overdrachtssnelheid tot 5 Gbit/s mogelijk is. Aan de achterkant zijn nog twee Type-A-poorten beschikbaar

Altijd efficiënt

Het DockingStation is van de gebruikelijke hoge kwaliteit en kan worden gebruikt met zowel de huidige Windows®- als macOS®-besturingssystemen. Dit maakt de IB-DK2245AC de perfecte metgezel voor drukke zakenmensen en multimedia-enthousiastelingen die voorbereid willen zijn op alle werkomgevingen.

Hoge resolutie

Uitgerust met vier video-interfaces, kunt u maximaal twee schermen tegelijkertijd gebruiken. Meerdere applicaties kunnen tegelijkertijd worden weergegeven door het hoofdscherm te spiegelen of het bureaublad uit te breiden. De IB-DK2245AC ondersteunt resoluties tot 4096x2160@60 Hz voor twee 4K-compatibele monitoren of 5K@60 Hz voor een overeenkomstige monitor wanneer aangesloten met twee DisplayPort™-kabels en laat niets te wensen over wat betreft resolutie.

Een connectie

Notebooks en andere mobiele computers worden steeds dunner en kleiner. Dit gaat meestal ten koste van de aansluitmogelijkheden - zelfs de wijdverbreide RJ45 LAN-poort of meerdere USB-ingangen worden vaak niet meer geleverd, evenals video-aansluitingen, die voor veel weergaveapparaten nodig zijn. De IB-DK2245AC biedt een grote keuze aan aansluitingen.

 

 

USB-C: 2x USB 3.2 (Gen 1) Type-C™-poorten
USB: 4x USB 3.2 (Gen 1) Type-A-poorten
Multimedia: 2x DisplayPort™ 1.2 en 2x HDMI® maken gelijktijdig gebruik van 2 monitoren mogelijk
LAN: 1x Gigabit LAN RJ45 met Wake-on-LAN-functie
Audio: 1x 3,5 mm microfooningang, 1x 3,5 mm stereo audio-uitgang
Power: Laadt mobiele apparaten op tot 65 W

uitgebreide specificaties

Overige specificaties
Type Docking Station
USB-C Docking Station
Plug en play
Ja
VGA
geen
Meegeleverde kabels
AC, USB Type-C
Aansluitingen
USB 2.0
geen
USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s)
4x
USB-C (Gen1, 5Gb/s)
2x
Thunderbolt
geen
HDMI
2x HDMI
DisplayPort
2x
DisplayPort Type
1.2
Ethernet (RJ45)
Gigabit Ethernet (1000 Mbps)
USB stroomvoorziening
Ja
Overdrachtssnelheid
5 Gbps
Card Reader
geen
Voeding en koeling
Processoren en videokaarten hebben koelpasta nodig voor een optimale warmtegeleiding en prestaties. Wil je nog betere koeling en prestaties kies dan voor Noctua NT-H2 Hybrid koelpasta.
USB Power Delivery max.
65 W
Power Supply
100 W
Fysieke eigenschappen
Materiaal
Aluminium, Kunststof
Kleur
Zwart
Gewicht
342 g
Afmetingen (BxDxH):
224 x 83 x 26 mm

Reviews