Word onze nieuwe Succesmanager Binnendienst bij SKIKK.eu!

publicerad på 13 april 2023

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je jouw IT-kennis, commercieel inzicht en teamspirit kunt inzetten? Dan is de vacature voor Succesmanager Binnendienst bij SKIKK.eu iets voor jou! Als een snelgroeiend Europees laptop merk zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die ons helpt om naar het volgende niveau te groeien.

Wat houdt de functie in? Als Succesmanager Binnendienst bij SKIKK.eu ben je verantwoordelijk voor diverse taken, zoals het aansturen van de afdelingen RMA en Assemblage, kwaliteitsbewaking, klantcontact (pre en aftersales), voorstellen maken, opvolging van wederkerige telefonische acties en meedenken met alle mogelijke taken. Het is een veelzijdige functie waarin je te maken hebt met customer care, verkoop, account management en nog veel meer leuk werk gecombineerd in één rol!

Wat verwachten we van jou? Om succesvol te zijn in deze functie, verwachten we dat je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Zo is IT-kennis belangrijk, omdat onze klanten dagelijks vragen stellen over hardware en technische aspecten van laptops. Daarnaast is een gevoel hebben bij IT/hardware een pre, zodat je klanten kunt helpen met technische vraagstukken en RMA-aanvragen kunt afhandelen. Commercieel inzicht is ook van groot belang, omdat je bij ons in oplossingen moet denken en klanten alternatieven moet kunnen bieden. Ten slotte is goed kunnen samenwerken essentieel, omdat je nauw samenwerkt met collega's van verschillende afdelingen en sociaal ingesteld moet zijn.

Wat bieden we jou? Als Succesmanager Binnendienst bij SKIKK.eu kom je terecht in een dynamische en groeiende organisatie. We bieden een fulltime of parttime dienstverband met een aantrekkelijk salaris tussen €1.800,00 en €3.500,00 per maand, afhankelijk van ervaring. Daarnaast zijn er diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfeesten, pensioenregeling, personeelskorting en reiskostenvergoeding. Ook is er de mogelijkheid om deels (hybride) vanuit huis te werken en hanteren we een flexibel werkrooster van maandag tot en met vrijdag.

Hoe solliciteer je? Wil jij deel uitmaken van ons team bij SKIKK.eu? Stuur dan je CV en een begeleidende brief waarin je jezelf voorstelt naar ons op. Sollicitaties met een begeleidende brief hebben een streepje voor!

We geloven dat mensen zaken doen met mensen, niet met CV's of documenten. Dus vertel ons wie je bent, waarom je geïnteresseerd bent in de functie en waarom jij de perfecte match bent voor ons team.

Klik hier om te solliciteren

Word onze nieuwe Succesmanager Binnendienst en help ons SKIKK.eu naar nieuwe hoogtes te brengen!