in3 - In 3 keer betalen met 0% rente

in3 is een Nederlandse betaalmethode voor inwoners van Nederland. Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

De eerste termijn betaal je vandaag veilig en vertrouwd via iDEAL. Zodra de eerste termijn is betaald, wordt je bestelling door ons verzonden. Zodra de volgende betaaltermijn is aangebroken ontvang je een e-mail met een betaallink.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 

Waarom kan ik niet meer betalen met in3?

Betalen met in3 is alleen mogelijk in Nederland en voorafgaand aan de betaling doet in3 een gegevenscontrole. Dat de betaling niet lukt kan verschillende redenen hebben. We leggen je dit graag uit via de telefoon, via WhatsApp of per e-mail. SKIKK heeft geen invloed hierop maar we ervaren wel dat je vaak via de klantenservice van in3 alsnog goedgekeurd wordt.

Klantenservice in3: +31 (0) 88 – 39 93 333 Maandag – vrijdag: 9:00 tot 20:00 Zaterdag: 9.00 tot 17:00