Bestellen & Betalen

Bij SKIKK bieden we je de mogelijkheid om op diverse manieren te betalen. Zo is er altijd een manier die bij jou past. Dat is wel zo makkelijk.

 

Betaalmogelijkheden

In termijnen betalen

Achteraf betalen

 

 

Betaalmogelijkheden

  Betaaloptie: Waar te gebruiken?
     
iDEAL Nederland
Bankcontact Belgie
Overschijving Wereldwijd
GiroPay Duitsland
Sofort Duitsland
Apple Pay Wereldwijd
Przelewy24 Polen
Pin & contant In de winkel
     
CreditCard  
   Visa Wereldwijd
   Mastercard Wereldwijd
   Carte Blue Frankrijk
   Nexi/Postepay  Italie
     
DebitCard  
   Dankort Denenmarken
     
 Klarna Wereldwijd
 SprayPay Nederland
 in3 termijnen Nederland


 

Kan ik ook betalen in termijnen?

Bij SKIKK is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je simpel tijdens het afrekenen op de website.  Je het hiervoor verschillende mogelijkheden.

Klarna: 

Standaard betaal je na 14 dagen.  Klarna biedt in veel landen opties om deze termijn kostenloos of goedkoop te verlengen of zelfs in termijnen terug te betalen aan Klarna. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Klarna.

In3 (Alleen in Nederland):  laptop in termijnen betalen zonder bkr

 

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product.

Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

De eerste termijn van betaal je vandaag veilig en vertrouwd via iDEAL. Zodra de eerste termijn is betaald, wordt je bestelling door ons verzonden. Zodra de volgende betaaltermijn is aangebroken ontvang je een e-mail met een betaallink. .

SprayPay - Gespreid betalen 12, 18, 24, 36 termijnen  (Alleen in Nederland):

Je kunt bij SKIKK laptop en desktop ook in termijnen betalen via SprayPay, met de keuze tussen een periode van 12, 18, 24, 36 maanden. Bij het afrekenen krijg je hiervoor de keuze. Meer weten? Bekijk hoe dit werkt.

 

Kan ik ook achteraf betalen?

Achteraf betalen bij een online bestelling is mogelijk via de betaaloptie Klarna (alleen bij thuisbezorging). Na het plaatsen van je bestelling ontvang je de betaalinstructies per e-mail.