Prestaties en productiviteit met de nieuwe SKIKK Pro - 15” premium laptop

pubblicato su 16 februari 2021

De SKIKK Pro is uiterst snel en krachtig. We hebben deze premium laptop tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen wat zorgt voor elegantie gecombineerd met de nieuwste technologie in een slank unibody-ontwerp. 

Kampen, Nederland - SKIKK ™, heeft vandaag de geheel nieuwe SKIKK Pro aangekondigd, een nieuwe hoogwaardige laptop die is gebouwd voor de doorzetters, content creators en ondernemers. Met zijn ultramobiele ontwerp dunne beeldschermranden, krachtige 11e generatie Intel® Core ™ -processoren met Intel® Iris® Xe-graphics en robuuste connectiviteit, stelt deze 15-inch ultra draagbare laptop, gebruikers in staat om sneller en beter te werken.

Aan de bovenkant van het toetsenbord bevinden zich krachtige luidsprekers met slimme versterkertechnologie voor een rijk meeslepend geluid. Vooraan en in het midden bevindt zich een groot glazen touchpad met Windows Precision om elke klik en veeg soepel en nauwkeurig te maken.

 

De SKIKK Pro is uiterst snel en krachtig. We hebben deze premium laptop tot in het kleinste detail opnieuw ontworpen wat zorgt voor elegantie gecombineerd met de nieuwste technologie in een slank unibody-ontwerp. 

Gebruikers van de SKIKK Pro kunnen hun dongles thuis laten, want deze ultra draagbare laptop is voorzien van twee Thunderbolt ™ 4-poorten (USB-C),  twee USB-A 3.2 Gen 2-poorten, een 3,5 mm combo-poort en een full-size HDMI 2.0b poort. Intern is de SKIKK Pro voorzien van Intel® AX 201 wat zorgt voor Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.1 voor snelle, betrouwbare en gemakkelijke draadloze connectiviteit.

De CPU presteert tot 2 keer sneller. De graphics zijn tot 3 keer zo snel. En de batterij gaat tot 20 uur mee, langer dan ooit in een SKIKK laptop. Kortom; ongekende topprestaties.

Opnieuw ontworpen logic board

Om all day battery life mogelijk te maken, hebben we voor een extreme benadering van miniaturisatie gekozen. Alle componenten zijn geoptimaliseerd en opnieuw ontworpen.  Om het kleinste SKIKK moederbord ooit te maken. Het is zelfs twee derde kleiner dan alles wat we eerder hebben ontworpen. Dit zorgt ervoor dat jij kunt genieten van nieuwe functies in een smaller laptop ontwerp met een grotere batterij. All day battery life alleen op een SKIKK Laptop.

Love it ... Feel it ... Touch it

Nog sneller werken en multitasken, het heldere IPS beelscherm is nu voorzien van touch zodat je ook met je vingers het scherm kunt bedienen.

Het beeldscherm heeft een hoog contrast en tot 478 nits helderheid waardoor het scherm ook buiten in direct zonlicht goed leesbaar blijft.   Daarnaast is deze tot in de perfectie is geoptimaliseerd, waardoor de batterij extra lang meegaat.

15,6"

 

Full HD

 

478 nits

Full HD IPS   1920 x 1080 pixels   Extreme Helderheid


Het sRGB-gamma beslaat meer dan 90% en biedt perfecte omstandigheden voor professionele beeldbewerking en realistische beeldreproductie, terwijl het glanzende oppervlak de basis legt voor bijzonder levendige kleuren.

De openingshoek van het scherm, dat wordt vastgehouden door twee ultra krachtige scharnieren, is 180 graden, waardoor presentaties met een plat op de tafel gevouwen laptop eenvoudig zijn. Dankzij het IPS-paneel met Full HD-resolutie is de scherminhoud ook vanuit zijdelingse kijkhoeken duidelijk zichtbaar en biedt het een zeer hoge contrastverhouding en een uitstekend zwartniveau.

More power

Dankzij Intel's nieuwe Tiger Lake core i7 processoren van de 11e generatie, biedt de SKIKK Pro 15 uitstekende prestaties.

 

In deze ultracompacte 15,6-inch laptop zit standaard de nieuwste 11e generatie Intel Core-processor, met keuze uit;

-       Intel® Core ™ i7-1165G, met kloksnelheden tot 4,7 GHz dankzij Intel® Turbo Boost.

-       Intel® Core ™ i7-1185G7 vPro met kloksnelheden tot 4,8 GHz dankzij Intel® Turbo Boost.

 

 

De Core i7 werkt op 28 watt, biedt vier snelle cores, acht threads en integreert de onlangs geïntroduceerde Intel Xe-grafische kaart. Naast het fundamenteel verbeteren van de algehele prestaties, ondersteunt het ook de nieuwste Intel Quick Sync-mogelijkheden voor hardwareversnelde verwerking van HEVC-, VP9- en AV1-video's.

En een grote batterij van 73 Wh zorgt namelijk voor een extra lange batterijduur tot wel 20 uur. Bijvoorbeeld bij het surfen via wifi gaat de batterij ruim 14 uur mee, bij het lokaal afspelen van H.264-video's meer dan 10 uur.

En dankzij de SKIKK instant-on-functie is de laptop klaar voor gebruik zodra je hem opent - zonder hinderlijke vertragingen.

 

 

Supersnel

De SKIKK Pro wordt geleverd met 16 GB LPDDR4x 4266 Mhz geheugen voor het uitvoeren van zware multitasking en het verbeteren van de prestaties in creatieve toepassingen.

Ook is de laptop standaard uitgerust met een 1 TB razendsnelle SSD-opslag, via PCI Express 4.0 waardoor gebruikers snel toegang hebben tot programma's, bestanden en andere media zonder te hoeven wachten. En de opslag is zelfs uit te breiden tot 8 TB razendsnelle SSD-opslag.

Gezichtsherkening

Met slimme nieuwe functies zorgt de SKIKK Pro voor nog meer gemak en veiligheid  De webcam detecteert automatisch of jij aanwezig bent of niet. Bij het naderen ontwaakt de laptop dus automatisch uit de stand-by modus of schakelt het over naar het vergrendelscherm van Windows 10 wanneer je wegloopt.

Aluminium Unibody design

Dun, licht en toch indrukwekkend stabiel: de 15 mm dunne en 1,68 kg lichte SKIKK Pro biedt de ideale balans voor een moderne premium laptop. Het stijlvolle, tijdloze chassis uit één stuk is volledig gemaakt van aluminium en combineert uitstekende thermische koeling met duurzaamheid.

Uiterst nauwkeurig vakmanschap onderstreept het perfectionistische karakter van de laptop met naadloze overgangen tussen de chassiselementen. De kleuring van het chassis is gebaseerd op anodiseren, een proces dat resulteert in een bijzonder duurzame en krasvaste afwerking met behoud van de uitstekende eigenschappen van aluminium.

15mm

 

1.68kg

Ultradun   Ultra licht

Thunderbolt 4

Via een Thunderbolt-poort kun je gegevens overzetten, je device opladen en een display aansluiten met snelheden tot 40 Gb/s. En de SKIKK Pro heeft er twee. Ze bevinden zich aan de rechter- en linkerkant van de laptop, en via beide poorten kan de laptop  worden opgeladen met behulp van de compacte en lichtgewicht USB-C-voeding.

Alexa?

De SKIKK Pro helpt je bij al je spraakopdrachten via Cortana van Microsoft of Alexa van Amazon, zelfs als de laptop gesloten is.

Hi-Fi Sound

De nieuwe SKIKK luidsprekers leveren aanzienlijk meer volume en bas voor een helder, krachtig geluid en hoog maximaal volume.

WiFi 6

De SKIKK Pro is uitgerust met de nieuwste Intel & Killer AX WiFi kaarten. WiFi 6 zal de huidige generatie WiFi 5 geleidelijk vervangen en biedt verbeterde verbindingsstabiliteit, lager energieverbruik en tal van efficiëntie-upgrades, ideaal voor professionals die altijd verbonden en productief moeten blijven. Met andere woorden, WiFi 6 is de toekomstige standaard voor draadloze connectiviteit, en het goede nieuws is dat je SKIKK Pro daar al is.

Ssstt... stiller en koeler dan ooit tevoren

De SKIKK Pro is constant stil. Niet alleen tijdens het werken met Microsoft Office, maar zelfs onder continue volledige belasting, wordt de laptop gekenmerkt door een opmerkelijk stille werking.

Het toetsenbord is ook opnieuw ontworpen voor een geluidsgeoptimaliseerde werking. Dit geldt zowel voor het stille typen op het premium toetsenbord met tweetraps instelbare witte LED-achtergrondverlichting als voor het Microsoft Precision-compatibele glazen touchpad, dat perfect aansluit en geruisloos klikt.

Bovendien is het koelsysteem zo ontworpen dat het toetsenbord en de polssteun niet opwarmen, zelfs niet in de meest veeleisende scenario's.
 

Kleurkeuze

Liever Shadow Gray in plaats van Midnight Black? Kies je favoriete kleur.

PRIJS EN BESCHIKBAARHEID

De SKIKK Pro configuraties beginnen bij € 1497,-  en zullen exclusief verkrijgbaar zijn op SKIKK.eu en geselecteerde SKIKK-winkellocaties. Preorders zijn vanaf vandaag al mogelijk.

Ga naar https://www.skikk.eu/laptops/pro voor meer informatie over de geheel nieuwe SKIKK Pro

OVER SKIKK

SKIKK, opgericht in 2002 is gevestigd in Kampen. Nederland en heeft 6 verkoop verspreid over Nederland en Belgie.  Alle SKIKK verkoop locaties vind je hier: https://www.skikk.eu/nl/pagina/storefinder

SKIKK is uniek, skikk is de noorse vertaling van Custom. SKIKK laptops zijn anders, uniek, maar vooral maatwerk. Bijna elke aptop is aanpasbaar en omdat je zelf kan bepalen hoe je de laptop wenst te ontvangen, kun je altijd de perfecte laptop in huis, of op de zaak hebben. SKIKK laptops zijn alleen verkrijgbaar online en bij een selectief aantal partners.

Net als meesterkunstenaars die hard aan het werk zijn in hun vakgebied, observeren we bij elke stap in het productieproces nauwgezet de kleinste details. Van de mate van spanning op elke bevestigingsschroef van de heatsink, tot de precieze toepassing van koelpasta op elke CPU en GPU-chip, wordt elk onderdeel zorgvuldig onderhouden en elke actie vakkundig uitgevoerd. Voor ons is het productieproces veel meer dan alleen het samenstellen van een laptop. Het is een vorm van kunst en met liefde voor jou, op maat gemaakt.

Onze producten zijn een van de meest betrouwbare, niet alleen vanwege onze obsessie voor de kwaliteit van ons vakmanschap, maar ook vanwege het uitgebreide test proces dat al onze laptops doorstaan na de productie. Door jarenlang onderzoek hebben we een reeks testprocedures ontwikkeld die alle aspecten van de mogelijkheden van de laptop omvatten. Vanwege dit uitgebreide proces verlaat elke SKIKK laptop ons met superieure stabiliteit, veel meer dan conventionele reguliere merken. SKIKK - Passie in elke laptop

SKIKK Dealers

SKIKK is online verkrijgbaar en via dealers. Onze dealers hebben hierdoor een unieke kans om een exclusief merk te verkopen. Ook dealer worden? Neem contact met ons op.

Media:

Heeft u hoge resolutie afbeeldingen en/of andere materialen nodig neem dan contact op met de pers contact persoon. 

Perscontact

Roy | SKIKK

roy@skikk.eu

+31 (0) 38 386 1055

 

SKIKK, het SKIKK logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SKIKK. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

 

Afbeeldingen: