Laptop op Afbetaling zonder BKR

Veröffentlicht auf 26 november 2019

Niemand houdt van wachten op zijn laptop. Of je nu een gaming laptop, een laptop voor school of een zakelijke laptop zoekt. Je wil er eentje die jou bij kan houden zodat niets je meer kan stoppen. Hier hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. In3 is er voor de mensen die niet graag in één keer hun salaris of studiefinanciering uitgeven. We bieden dan ook een service aan waardoor je een laptop kan afbetalen in 3 termijnen tegen 0% rente en zonder BKR-registraties. Zo is de aankoop van de nieuwe laptop geen aanslag op je bankrekening.

Laptop kopen in 3 termijnen tegen 0% rente en zonder BKR-registraties

Een Laptop op afbetaling kopen zonder BKR toetsing is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer je een laptop wilt kopen en later wilt betalen.

Hoe koop je een laptop op afbetaling?

Wanneer je bij de betaal opties voor in3 kiest doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Je weet binnen een seconde of je wel of niet geaccepteerd wordt voor het gekozen bedrag. In het geval van een goedkeuring krijg je het iDeal betaalscherm te zien waar je de eerste termijn direct kan betalen. Na succesvolle betaling van de eerste termijn wordt het product volgens afspraak met de webwinkel verstuurd naar jouw leveradres.

Termijn twee en drie volgen na 30 en 60 dagen. We sturen twee herinneringen per termijn via SMS en e-mail. Bij uitblijven van betaling sturen we ook nog één brief per post.

Wat doe ik als ik afgekeurd word?

Wanneer je een foutmelding te zien krijgt kun je hebt beste direct telefonisch of per whatsapp contact opnemen met de in3 klantenservice via 088 399 3333. In sommige gevallen kunnen we je nog handmatig goedkeuren! Mocht dat niet het geval zijn dan kunnen we je altijd meer inzicht geven in de afkeuring.

Zitten er risico's aan het gebruik van in3, laptop kopen in 3 termijnen?

Nee, geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Je betaalt de volledige factuur binnen 60 dagen in drie gelijke, kosteloze termijnen zonder BKR registratie.