SKIKK 32GB 3200MHz DDR4

Ihre aktuelle Konfiguration
von
75,-
Hauptspezifikationen
RAM
32GB
RAM Type
DDR4
SPD Geschwindigkeit
3200 Mhz
Package Memory Format
SODIMM
Alle Spezifikationen anzeigen In den Warenkorb legen
Versand innerhalb von 1 Werktag
Zur Wunschliste hinzufügen
75,-(inkl. MwSt)
Versand innerhalb von 1 Werktag

Beschreibung

32GB SKIKK 3200MHz DDR4 SODIMM RAM Geheugen

Upgrade je laptop naar ongekende hoogten van prestaties met het 32GB SKIKK 3200MHz DDR4 SODIMM RAM-geheugen. Deze geheugenmodule is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een vlotte en responsieve computerervaring. Of je nu een gamer, een creatieve professional of een multitasker bent, deze upgrade zal je verwachtingen overtreffen.

Snelheid en Betrouwbaarheid: Met een kloksnelheid van 3200MHz en een capaciteit van 32GB, biedt dit DDR4 SODIMM-geheugen indrukwekkende snelheid en multitasking-mogelijkheden. Het verbetert de algehele systeemprestaties, waardoor je probleemloos meerdere taken kunt uitvoeren en veeleisende software kunt draaien. Het geheugen is ontworpen om betrouwbaar en duurzaam te zijn, zodat je op het hoogste niveau kunt blijven presteren.

Eenvoudige Installatie: Het upgraden van je laptop is nog nooit zo eenvoudig geweest. De SODIMM-vormfactor zorgt ervoor dat je het geheugen in enkele minuten kunt installeren, zonder gedoe. Volg gewoon de meegeleverde instructies en je bent klaar om te profiteren van verbeterde prestaties.

Compatibiliteit: Dit SKIKK-geheugen is compatibel met een breed scala aan laptops en draagbare computers. Controleer de specificaties van je apparaat om er zeker van te zijn dat dit geheugen perfect past en werkt. Met deze upgrade kun je je huidige laptop nieuw leven inblazen en genieten van de voordelen van verbeterde prestaties zonder de kosten van een volledig nieuw systeem.

Haal het maximale uit je laptop en verbeter je dagelijkse computerervaring met het 32GB SKIKK 3200MHz DDR4 SODIMM RAM-geheugen. Upgrade vandaag nog en ontdek het verschil!

erweiterte Spezifikationen

Wählen Sie Ihren Arbeitsspeicher (RAM)

Der Arbeitsspeicher wird auch RAM genannt und bestimmt in Kombination mit dem Prozessor, wie viele Aufgaben ein Laptop gleichzeitig bewältigen kann. Je mehr RAM ein Laptop hat, desto besser eignet sich der Laptop für intensive Aufgaben.


RAM
32GB
RAM Type
DDR4
SPD Geschwindigkeit
3200 Mhz
Package Memory Format
SODIMM

Bewertungen