Black Friday 2019

Geplaatst op 29 november 2019

Black Friday 2019 staat op het punt te beginnen. Op vrijdag 29 november is het zo ver. Dé dag per uitstek om op zoek te gaan naar de beste electronica-deals. Zoek je nog een laptop, smartphone of andere gadget? We hebben wat tips voor koopjesjagers op een rij gezet.

Op 29 november is het Black Friday, dé dag om naar uit te kijken als tech-liefhebber! Elk jaar worden de acties groter en beter en kun je echt geweldige elektronica deals scoren op laptops, computeronderdelen, smartphones en tablets. Je kunt natuurlijk gewoon op vrijdag even een kijkje nemen op sites van verschillende webshops, maar het is handiger om je even goed voor te bereiden zodat je geen enkele korting mist.

Wat is Black Friday?

Uiteraard weet je wel dat je op Black Friday traditiegetrouw goede deals kunt scoren, maar waar komt het eigenlijk vandaan? De dag is over komen waaien uit de Verenigde Staten, waar het altijd plaatsvindt op de dag na Thanksgiving. Omdat Thanksgiving altijd op een donderdag is en veel Amerikanen een lang weekend vrij nemen, is deze vrijdag een perfecte dag om grote kortingen te scoren op allerlei artikelen.

Niet alleen deze vrijdag is het feest voor de consument, het hele weekend heb je kans op grote kortingen. De maandag na Black Friday heet Cyber Monday en dit is de dag waarop internetwinkels de laatste jaren hun grootste koopjes aanboden. Het is wel zo dat de verschillen tussen Black Friday en Cyber Monday beginnen te vervagen, je ziet tegenwoordig dat eigenlijk het hele weekend - van vrijdag tot en met maandag – de aanbiedingen je om de oren vliegen.

Black Friday 2019 Laptop deals

SKIKK Base van 1599,- voor 1499,-

SKIKK Pro van 2199,- voor 2097,-

SKIKK LYNX van 2098,- voor 1998,-