Allt om SKIKK: s sekretesspolicy

Dina uppgifter i säkra händer

Vi föredrar att samla in så lite data från dig som möjligt. Ibland är detta dock nödvändigt, till exempel för att leverera din beställning eller för att mäta vad du tycker om en ny produkt. Vi behandlar dina uppgifter noggrant och ser till att din integritet garanteras

Nedan kan du läsa vilka uppgifter vi begär och vad vi använder dem för. Du kan också se vilka dina rättigheter är, vem som har tillgång till dina uppgifter och hur länge vi behåller dina uppgifter. Praktiskt, höger.

Vilka personuppgifter behandlar Skikk?

För att kunna genomföra ditt avtal som du slutar med oss ​​behöver vi följande personuppgifter från dig.

Namn och adressuppgifter

Ditt namn sparas eftersom vi föredrar att inte adressera dig med ditt kundnummer. Vi behöver din adress och bostadsort, bland annat för att upprätta fakturor, skicka din beställning till, kontakta oss eller komma förbi för en kopp kaffe (om du bjuder in oss en gång).

Företagsinformation

Att hålla personliga och affärsmässiga åtskilda är trevligt. Det är därför vi ber dig fylla i ditt (företags) namn och företagsadress när du köper våra produkter som företag.

E-postadress

Vi sparar din e-postadress så att det är möjligt att skicka viktiga meddelanden till dig om din beställning eller ditt konto. Det fungerar mycket snabbare än bärduvor. Vi använder också din e-postadress för att hålla dig uppdaterad om ny utveckling på Skikk via enkäter, kundnöjdhetsundersökningar och / eller nyhetsbrev. Naturligtvis har du möjlighet att avsluta prenumerationen på detta.

telefonnummer

Vi använder ditt telefonnummer för att kontakta dig vid frågor eller för att begära dina inlägg.

Inloggningsinformation och kundnummer

Vi lagrar dina inloggningsuppgifter för att säkra åtkomst till ditt konto, så att bara du eller personer som du delar denna information med kan logga in. Vi skapar också ett unikt kundnummer som vi kan hjälpa dig snabbare med.

IP-adress

Vi lagrar din IP-adress för att kunna ge dig en översikt över vilken IP-adress som är inloggad på ditt konto eller om ändringar har gjorts. Den här adressen används också för att bättre skydda ditt konto mot obehörig åtkomst från andra platser.

betalningsinformation

Vi lagrar betalningsinformation - såsom dina PayPal- och kreditkortsuppgifter, ditt kontonummer och ditt namn som kontoinnehavare - efter en lyckad beställning. Vi använder också andra parter för att behandla dina betalningar, till exempel kreditkortsföretag och iDeal. När vi gör en beställning skapar vi ett unikt ordernummer som är länkat till ditt konto.

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor eller kommentarer efter att ha läst vårt integritets- och cookieuttalande, vänligen kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna nedan.

 

Integritetspolicy

Skikk respekterar integriteten för sina besökare och användare. Om du använder den här webbplatsen eller på annat sätt förser oss med personlig information (till exempel via telefon eller e-post), godkänner du denna sekretesspolicy. Skikk ansvarar för behandlingen av dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen.


Artikel 1:
Du kan ge oss information om dig själv via denna webbplats eller på annat sätt. Till exempel, om du registrerar dig hos oss, begär en reparationsoffert, gör en beställning, deltar i en undersökning eller forskning, eller om du prenumererar på ett nyhetsbrev eller annan form av en e-postlista. Den information vi kan behöva inkluderar ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer och annan information för utförandet av våra tjänster och andra aktiviteter.
 
Artikel 2:
Vi kan använda dina uppgifter för följande ändamål:
      - behandlingen av din beställning och utförandet av våra tjänster;
      - hantering av information som begärts av dig eller erhållits från dig;
      - Information om aktuell utveckling (till exempel via nyhetsbrev och andra kommunikationskällor).
      - komma ihåg användarspecifik information för att påminna dig om dina handlingar;
      - förbättra våra produkter och tjänster (till exempel genom enkäter eller kundnöjdhetsundersökningar);
      - förbättring och säkerhet på vår webbplats; och
      - registrera besökardata för (delar av) vår webbplats och sammanställa användningsstatistik.
 
Artikel 3:
Vi kan tillhandahålla din information till våra dotterbolag, agenter och andra tredje parter som vi engagerar för att utföra våra tjänster. Vi kan också använda tjänsteleverantörer för att behandla dina personuppgifter, som kommer att fungera som processorer för våra räkning enbart på grundval av det processoravtal som ingåtts med Laptop Plus BV. Utöver detta kommer vi inte att tillhandahålla information till tredje part, såvida vi inte är lagligt skyldiga att göra det.
 
Artikel 4:
Laptop Plus BV använder lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter.
 
Artikel 5:
Via denna webbplats kan vi använda cookies för att anpassa besökarnas upplevelser. Lagrar information i form av en textfil på datorns hårddisk. Du kan ställa in din webbläsare så att du inte får cookies under ditt besök på denna webbplats. I så fall kanske du kanske inte kan använda alla funktioner på denna webbplats. För mer information om kakor, se internetsidan om '' kakor ''.
 
Artikel 6:
Denna webbplats kan innehålla hyperlänkar till andra parters webbplatser. Det är också möjligt att webbplatser från andra parter innehåller hyperlänkar till denna webbplats. Laptop Plus B.V. ansvarar inte för sekretesspolicyn på de andra parternas webbplatser och användningen av cookies på dessa webbplatser.
 
Artikel 7:
Denna integritetspolicy kan komma att ändras. Vi råder dig att regelbundet kontrollera denna integritetspolicy för eventuella ändringar. Vi kommer naturligtvis också att informera relationer via e-post om eventuella ändringar av denna integritetspolicy.
 
Artikel 8:
Dina uppgifter kommer inte att användas för andra ändamål än de som nämns ovan. Du kan alltid begära dina uppgifter och få dem ändrade eller raderade vid behov. För detta ändamål och för alla dina frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta oss via e-post: privacy@laptopplus.nl eller vår kundtjänstavdelning.


Informationsförbättring per användare:


Teknik hjälper oss att leverera bättre, mer personliga upplevelser. På Skikk använder vi huvudsakligen "cookies" för att bättre förstå vilken service- och supportinformation som är rätt för ditt system och för att upprätthålla din shoppingupplevelse med vår onlinebutik. Även om vi använder denna teknik betyder det inte att vi vet allt om dig. Vi kan samla in viss begränsad information om dig, men för oss är användningen av cookies helt enkelt utformad för att ge dig en bättre upplevelse när du använder LaptopPlus. Det är inte Skikkas önskan eller avsikt att kränka din integritet när du använder webbplatsen laptopplus.nl. För mer information om vår användning av cookies, klicka här.

Vi tillåter inte tredje part att placera sina egna cookies på vår webbplats eller i våra annonser. Den personliga informationen som samlas in via cookies delas inte på något sätt med tredje part, med undantag för tjänsteleverantörer som agerar för våra räkning som enligt avtal är förbjudna att använda sådan information för någon annan användning eller avslöjande.

Som användare kan du därför alltid inaktivera cookies med de extra alternativen i din webbläsare.

Vad är cookies:

En cookie (även kallad HTTP-cookie) är en liten textfil som en webbplats placerar på din dators hårddisk när du besöker webbplatsen. Huvudfunktionen för cookies är att skilja en användare från en annan. Du kommer därför ofta att stöta på cookies på webbplatser där du måste logga in. En cookie säkerställer att du förblir inloggad när du använder webbplatsen. Dessutom används cookies på Skikk för att komma ihåg din historia, så att när du återvänder kan du hitta vägen tillbaka lättare och snabbare eller se din kundvagn igen.

Hotjar

Vi använder Hotjar för att bättre förstå våra användares behov och för att förbättra vår service och tillhörande upplevelse. Hotjar är en tekniktjänst som hjälper oss att bättre förstå våra användares upplevelse (hur mycket tid de spenderar på vilken sida, vilka länkar de väljer att klicka på, vad användare gillar och ogillar osv.). Detta gör att vi kan förbättra vår webbplats med feedback från användare. Hotjar använder cookies och annan teknik för att samla in data om våra användares och deras enheters beteende (i synnerhet IP-adresser för enheter (fångas och lagras endast i anonymiserad form), enhetens skärmupplösning, enhetstyp (unika enhetsidentifierare), webbläsarinformation, geografisk plats (endast landsnivå), föredraget språk för att visa vår webbplats). Denna funktion är endast aktiverad när du har gett tillstånd för placering av kakor. Hotjar lagrar denna information i en pseudo-anonymiserad användarprofil. Varken Hotjar eller vi kommer någonsin att använda denna information för att identifiera enskilda användare eller för att länka den till ytterligare information om en enskild användare. För mer information, se Hotjars integritetspolicy genom att klicka på den här länken.

Du kan välja bort att skapa en användarprofil, lagra data om din användning av vår webbplats genom Hotjar och Hotjars användning av spårningskakor på andra webbplatser genom att följa denna borttagningslänk.