SKIKK is uniek, skikk is de noorse vertaling van Custom. SKIKK laptops zijn anders, uniek, maar vooral maatwerk. Elke basis laptop is aanpasbaar en omdat u zelf kan bepalen hoe u de laptop wenst te ontvangen, kan u altijd de perfecte laptop in huis, of op de zaak hebben. SKIKK laptops zijn alleen verkrijgbaar online en bij een selectief aantal partners.

De SKIKK belofte

Wat maakt elke SKIKK een speciale ervaring?

Het is niet zomaar een laptop, het is zoveel meer.

Net als meesterkunstenaars die hard aan het werk zijn in hun vakgebied, observeren we bij elke stap in het productieproces nauwgezet de kleinste details. Van de mate van spanning op elke bevestigingsschroef van de heatsink, tot de precieze toepassing van koelpasta op elke CPU en GPU-chip, wordt elk onderdeel zorgvuldig onderhouden en elke actie vakkundig uitgevoerd. Voor ons is het productieproces veel meer dan alleen het samenstellen van een laptop. Het is een vorm van kunst en met liefde voor jou, op maat gemaakt.

Kiezen, aanpassen & transformeren.

Elk belangrijke hardware-component op elke laptop is aanpasbaar. Nog belangrijker is dat je de mogelijkheid hebt om je nieuwe SKIKK te kiezen, aan te passen en te transformeren in de ultieme laptop die je altijd al wilde hebben. Het is een laptop-maatwerk van de allerhoogste standaard..

Optimale thermische efficiëntie.

Elke SKIKK wordt standaard behandeld met High Performance koelpasta. Maar kan des gewenst ook worden geupdrage naar 's werelds beste micronised-diamond liquid metal koeling. Dit levert de allerbeste warmteoverdracht op tussen de GPU / CPU en SKIKK's interne koperen heatsink, waardoor alleen de meest optimale warmtedissipatie wordt bereikt.

De meest betrouwbare high-end laptops in de branche.

Onze producten zijn een van de meest betrouwbare, niet alleen vanwege onze obsessie voor de kwaliteit van ons vakmanschap, maar ook vanwege het uitgebreide test proces dat al onze laptops doorstaan na de productie.

Door jarenlang onderzoek hebben we een reeks testprocedures ontwikkeld die alle aspecten van de hardwaremogelijkheden van de laptop omvatten. Vanwege dit uitgebreide proces verlaat elke SKIKK laptop ons met superieure stabiliteit, veel meer dan conventionele reguliere merken.

Pixel perfectie.

Het scherm is de belangrijkste bij elke taak op je laptop. Daarom nemen we de schermkwaliteit zo serieus. Elke laptop die ons verlaat, doorloopt een uitgebreid pixelcontroleproces om ervoor te zorgen dat elk scherm pixel-perfect is. We zijn hier zelfs zo van overtuigd ... dat we als "enigste" in de branche, gratis 24 uur dode pixel garantie geven.

 

SKIKK -  Passie in elke laptop