Privacy beleid

Je gegevens in vertrouwde handen

We verzamelen het liefst zo min mogelijk gegevens van je. Toch is dat soms nodig, om bijvoorbeeld je bestelling te leveren of om te meten wat je van een nieuw product vindt. Wij behandelen je gegevens zorgvuldig en zorgt ervoor dat je privacy gewaarborgd blijft

Welke gegevens we vragen en waarvoor we ze gebruiken lees je hieronder. Ook zie je wat je rechten zijn, wie toegang heeft tot je data en hoe lang we je gegevens bewaren. Handig toch.

Welke persoonsgegevens verwerkt Skikk?

Om jouw overeenkomst die je met ons aangaat uit te voeren, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam en adresgegevens

Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je klantnummer. Je adres en woonplaats hebben we onder meer nodig voor het opstellen van facturen,  je bestelling naar te verzenden, om contact op te nemen of om langs te komen voor een kop koffie (mocht je ons een keer uitnodigen).

Bedrijfsgegevens

Persoonlijk en zakelijk gescheiden houden is wel zo prettig. Daarom vragen we om je (bedrijfs)naam en vestigingsadres in te vullen wanneer je onze producten in de hoedanigheid als bedrijf afneemt.

E-Mail adres

We bewaren je e-mailadres zodat het mogelijk is om je belangrijke berichten over je bestelling of account toe te sturen. Dat werkt een stuk sneller dan postduiven. Je e-mailadres gebruiken we ook om je via enquêtes, klanttevredenheidsonderzoeken en/of nieuwsbrieven up-to-date te houden over nieuwe ontwikkelingen bij Skikk. Uiteraard heb je de optie om je hiervoor uit te schrijven.

Telefoonnummer

Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen in geval van vragen of om je input te vragen.

Inloggevens en klantnummer

Je inloggegevens bewaren we om de toegang tot je account te beveiligen, zodat alleen jij of mensen met wie je deze gegevens deelt kunnen inloggen. Ook maken we een uniek klantennummer aan waarmee we je sneller kunnen helpen.

IP Adres

Je IP-adres bewaren we om je een overzicht te kunnen geven vanaf welk IP-adres ingelogd is op je account of wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit adres wordt ook gebruikt om jouw account beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Betaalgegevens

We slaan betaalgegevens – zoals je PayPal- en creditcardgegevens, je rekeningnummer en je naam als rekeninghouder – op na een geslaagde bestelling. Voor de verwerking van je betalingen zetten we ook andere partijen in, zoals creditcardmaatschappijen en iDeal. Bij een bestelling maken we zowel een uniek ordernummer aan die gekoppeld worden aan je account.

Contact gegevens

Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

 

Privacy Policy

Skikk respecteert de privacy van haar bezoekers en gebruikers. Indien u gebruik maakt van deze website of ons anderszins persoonlijke informatie verstrekt (bijvoorbeeld telefonisch of per e-mail), stemt u in met deze Privacy Policy. Skikk is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens.


Artikel 1:
Via deze website of anderszins kunt u gegevens over uzelf aan ons verstrekken. Bijvoorbeeld als u zich bij ons registreert, een reparatieofferte aanvraagt een bestelling plaatst, meedoet aan een enquête of onderzoek, dan wel als u zich inschrijft voor een nieuwsbrief of een andere vorm van een mailinglijst. De gegevens die wij nodig kunnen hebben, zijn onder meer uw naam, adres, e-mail adres, telefoonnummer, en andere informatie ter uitvoering van onze dienstverlening en onze overige activiteiten.
  
Artikel 2:
Wij kunnen uw gegevens gebruiken voor de volgende doeleinden:
      - het (laten) verwerken van uw order en het (laten) uitvoeren van onze dienstverlening;
      - afhandeling van door u aangevraagde of van u verkregen informatie;
      - informatievoorziening over actuele ontwikkelingen (bijvoorbeeld via nieuwsbrieven en andere communicatiebronnen);
      - het onthouden van gebruikersspecifieke informatie teneinde u te herinneren aan uw acties;
      - verbetering van onze producten en diensten (bijvoorbeeld via enquêtes of klanttevredenheidsonderzoeken);
      - verbetering en beveiliging van onze website; en
      - registreren bezoekersgegevens van (onderdelen van) onze website en samenstellen van gebruiksstatistieken.
  
Artikel 3:
Wij kunnen uw gegevens verstrekken aan met ons gelieerde ondernemingen, aan agenten en andere derden die wij inschakelen voor de uitvoering van onze dienstverlening.  Tevens kunnen wij voor het verwerken van uw persoonsgegevens gebruik maken van dienstverleners, die als bewerkers uitsluitend op basis van de met Laptop Plus BV afgesloten bewerkersovereenkomst in onze opdracht zullen optreden. Daarbuiten zullen wij geen gegevens aan derden verstrekken, tenzij wij hiertoe wettelijk verplicht zijn.
  
Artikel 4:
Ter bescherming van uw persoongegevens hanteert Laptop Plus BV passende beveiligingsmaatregelen.
  
Artikel 5:
Via deze website kunnen wij gebruik maken van cookies ter individualisering van bezoekerservaringen. Hiermee wordt informatie in de vorm van een tekstbestand op de harde schijf van uw computer opgeslagen. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan deze website geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van deze website. Voor meer informatie over cookies, verwijzen wij u naar de internetpagina over ''Cookies''.
  
Artikel 6:
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van andere partijen. Ook is het mogelijk dat websites van andere partijen hyperlinks bevatten naar deze website. Laptop Plus B.V. is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van de websites van die andere partijen, en het gebruik van cookies op die websites.
  
Artikel 7:
Deze Privacy Policy kan worden gewijzigd. Wij adviseren u regelmatig deze Privacy Policy na te lezen op eventuele wijzigingen. Uiteraard zullen wij relaties ook via e-mail op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen in deze Privacy Policy.
  
Artikel 8:
Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere dan de hierboven genoemde doeleinden.U kunt uw gegevens altijd opvragen en zonodig laten wijzigen of verwijderen. Hiertoe en voor al uw vragen over ons privacybeleid kunt u contact met ons opnemen per e-mail: privacy@laptopplus.nl of met onze KlantenService afdeling.


 Informatieverbetering per gebruiker:


Met behulp van technologie kunnen wij betere, op de klant aangepaste ervaringen bieden. Bij Skikk gebruiken we hoofdzakelijk "cookies" om beter te achterhalen welke service- en ondersteuningsinformatie geschikt is voor uw systeem en om uw winkelervaring met onze online winkel te behouden. Hoewel wij deze technologie gebruiken, betekent dit niet dat wij alles over u weten. Wij kunnen wel bepaalde, beperkte gegevens over u verzamelen maar voor ons is het gebruik van cookies gewoon ontworpen om u een betere ervaring te bieden bij het gebruik van LaptopPlus. Het is niet de wens of bedoeling van Skikk om een inbreuk te plegen op uw privacy bij het gebruik van de website laptopplus.nl. Voor meer informatie over ons gebruik van cookies klikt u hier.

Wij staan derden niet toe om hun eigen cookies op onze website of in onze advertenties te plaatsen. De persoonlijke informatie die via cookies wordt verzameld, wordt geenszins met derden gedeeld, met uitzondering van serviceproviders die namens ons optreden en die contractueel het verbod hebben gekregen om dergelijke informatie voor enig ander gebruik of enige bekendmaking te gebruiken.

U kunt derhalve als gebruiker altijd cookies uitschakelen door middel van de extra opties in uw internetbrowser.

Wat zijn cookies:

Een cookie (ook wel een HTTP cookie genoemd) is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. Je komt cookies dan ook veel tegen bij websites waarbij je moet inloggen. Een cookie zorgt er dan voor dat je ingelogd blijft terwijl je de site gebruikt. Daarnaast worden cookies bij Skikk gebruikt om uw historie te onthouden, zodat u bij terugkomt eenvoudiger en sneller uw weg terug kan vinden of uw winkelwagen opnieuw kan bekijken.