SKIKK LYNX 3 - 15

666,-
en 3 fois
?
1.998,-
Incl. 21% de TVA
Ou à partir de 66,27 par mois
Expédié sous 1 jour ouvrable
Configurer chariot
convient à
3DS MAX
Adobe After Effects
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop
Assetto Corsa
Autocad
Battlefield V
DiaLUX
Fortnite
GTA V
League of Legends
Microsoft Windows
Minecraft
Office 365
Planet Coaster
Shadow of the Tomb Raider
Tropico
Configuration standard
 • Affichage: 15,6" Matte Quad HD 165Hz (2560x1440)
 • Processeur: Intel Core i7 Octa Core (8) 10875H 2.3GHz (5.1GHz) 16MB Cache
 • Mémoire RAM: 32GB Corsair 2666MHz
 • SSD de stockage (M.2): 1TB (SKIKK Selected)
 • Carte vidéo: Nvidia GeForce RTX 3070 8GB GDDR6
Choisissez votre pièce

1Système opérateur

2Langue

3Microsoft Office

4câble d'alimentation

5Sécurité

6Compensation climatique

Avec le WWF, nous pouvons inverser la tendance. Nous fournissons des forêts vivantes et une terre vivable. 1 arbre compense le co2 en utilisant la puissance grise pour un ordinateur portable SKIKK moyen pendant 1 an. Et le premier que vous recevez de nous.
1 arbre
ACTUEL
2 arbres
+ € 7,-
3 arbres
+ € 14,-
4 arbres
+ € 21,-

7Garantie

Nos ordinateurs portables et de bureau sont livrés avec une garantie de retour standard de 24 mois. Choisissez une garantie plus longue pour protéger votre investissement. Ou optez pour une garantie de pixel mort. Les batteries de l'ordinateur portable sont couvertes pendant un an et les logiciels sont exclus. Choisissez une garantie SKIKK limitée de 3ème année et ne payez les coûts des pièces pour une réparation que la 3ème année.
24 mois de garantie
+ € 0,-
Garantie de 24 mois + garantie de 365 jours sur les pixels morts
+ € 49,-
Garantie 2 ans + Garantie SKIKK limitée de 3 ans + Garantie dodepixel 365 jours + Livraison et retours gratuits (Benelux)
+ € 99,-

SKIKK LYNX 3 - 15,6"

Magnesium Gaming Laptop

 

 

Toen de SKIKK LYNX geintroduceerd werdt, toonde het de wereld wat een ultra dunne , ultra lichte gaming laptop kon zijn. Met de nieuwe SKIKK LYNX brengen wij onze nieuwste technologien naar dit iconische ontwerp. Dankzij de krachtige Nvidia RTX 3070 videokaart, komen je favoriete games tot leven op het snelle 165hz en kleurrijke SKIKK EagleVision beeldschem. Deze bevat meer dan 2 miljoen pixels, wat uitzonderlijk heldere en scherpe beelden oplevert.

De 10e generatie 8 core i7 10875H processor is krachtig en efficient, waardoor uitzonderlijke batterijduur mogelijk is. Onze nieuwste generatie toetsenbord is voorzien van RGB kleuren en biedt meer stabiliteit, precisie en snelheid.  En het vernieuwde precision touchpad ondersteunt verschillende gebaren en een betere precisie.

Speakers met THX Spatial Audio leveren significant meer volume en bas voor een voller en virtual 360 surround geluid.  USB-C biedt de meest krachtige en meest universele poort voor al je randaparaatuur.

En voor het eerst is het chassis gemaakt van recylebaar magnesium.  Om dit te bereiken is een nieuwe custom legering ontworpen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 18% zeewater wat tot op moluculair niveau herontworpen is. Deze nieuwe behuizing is 500 gram lichter, sterker en toch net zo mooi en robuust als de vorige. En het maakt SKIKK LYNX 3 de groenste SKIKK LYNX tot nu toe.

Met de nieuwe krachtige nieuwe technologie en een vernieuwd ontwerp, toont de SKIKK LYNX 3 niet alleen wat onze beste gaming laptop kan zijn, maar ook hoe het gemaakt kan worden.

Liever deze laptop in 17" inch formaat? klik hier.

 

 

SKIKK LYNX 2 gaming laptops

 

                                

 

Uiterst draagbare uitvoering

10de generatie Intel® Core™ processors

Het hart van de SKIKK LYNX 3 is een octa-core 10de generatie Intel® processor, die ongelooflijke prestaties levert in alle omgevingen en applicaties. In combinatie met snel geheugen en Intel® NVMe SSD's, kan jij één van de snelste en meest responsieve laptops in dit segment configureren.

Nvidia GeForce Graphics tot de max!

Dat klopt, trap het pedaal van je NVIDIA GeForce RTX 3070 grafische kaart volledig in en speel zonder aarzelen de meeste games op maximale instellingen. Onder de verfijnde en slanke behuizing is een beest van een videokaart gebouwd voor Max-prestaties op desktopniveau..

 

Krachtig, licht en dun

Ondanks de lichtgewicht constructie hebben onze deskundige ingenieurs met succes een duurzame accu geïntegreerd. SKIKK LYNX 3 is uitgerust met een marktleidende en barverhogende 62 Wh batterij. We zeiden dat we verder gaan dan dat, en dat is precies waar we naartoe gaan met de SKIKK  LYNX 3 -batterijduur * - tot het maximum en dan nog verder.

*De werkelijke batterijduur kan variëren, afhankelijk van systeemconfiguratie, netwerk, gebruik, gebruikte applicaties en vele andere factoren.

19mm

 

1.7kg

Ultradun   Ultra licht

 

Zie meer. Ervaar meer.

Meeslepend gamen met ons eigen SKIKK EagleVision ultradunne bezel-display. Het compacte ontwerp zorgt niet alleen voor een betere weergave in elke game, maar helpt ook kostbare laptopruimte te besparen en het uiterlijk te verbeteren met een duidelijk bijgesneden vormfactor - met een effectief 15,6-inch scherm in een bijna 14-inch behuizing.

Design van magnesiumlegering

Met een ongeveer 30% lager gewicht, in vergelijking met aluminium, is de SKIKK LYNX 3, met magnesiumlegering, ontworpen voor gebruik onder alle omstandigheden. Door een betere sterkte-gewichtsverhouding in vergelijking met aluminium, kun je genieten van een verhoogde duurzaamheid en draagbaarheid, zowel in de stad als thuis. Het slanke, compacte magnesiumontwerp zorgt ervoor dat je overal naartoe kunt zonder de noodzaak van een grote bagageruimte. En dit alles met een prachtige gun metal  afwerking.

Spectaculaire beelden

Geniet van de nieuwe SKIKK EagleVision rand-tot-rand schermtechnologie en haal het maximale uit je scherm. Dankzij de superdunne schermranden in combinatie met een compacte laptop ervaar je een meeslepende ervaring, of je nu werkt, ontwikkelt of deelt. Koop je eigen SKIKK LYNX 3 gaming laptop en geniet van indrukwekkende grafische beelden.

165Hz

 

Quad HD

 

72%

Refreshrate   2560 x 1650 pixels   NTSC

 

Toetsenbord met achtergrondverlichting

De SKIKK LYNX 3 heeft een toetsenbord met RGB toetsenverlichting. Dankzij de verschillende helderheidsinstellingen, die zorgen dat de helderheid aan je werkomgeving aan te passen is, en dus typen makkelijk maakt in een slecht verlichte of zelfs donkere omgeving. En dankzij RGB past de kleur altijd bij je stemming.

Buitengewone Kracht, uitzonderlijke koeling

Met een grote verwerkingskracht komt een even groot koelsysteem. SKIKK LYNX 3 is uitgerust met quad-heatpipes, dubbele ventilatoren en een quad-ventilatie-systeem om voor voldoende koeling te zorgen, vooral wanneer je aan het gamen of multitasken bent. SKIKK LYNX 3 valt ook op door zijn chassis van magnesiumlegering, dat tevens dienst doet als extra warmteafvoer, waardoor de koeling en prestaties nog een tandje hoger gaan.

 

 

 

Het super-lichte, super-sterkt, mileu-vriendelijke super-metaal

Magnesium is het lichtste structurele metaal en is overvloedig verkrijgbaar in de aardkorst en in het zeewater (het is het negende meest voorkomende element in het universum op basis van massa). Magnesium is het derde meest gebruikte structurele metaal, gevolgd door staal en aluminium. Met een dichtheid van ongeveer een vierde van staal en twee derde van aluminium biedt magnesium uitstekende mogelijkheden voor lichtgewicht toepassingen in het transport (land, lucht en zee), elektrisch gereedschap en 3C (computer-, communicatie- en consumentenproducten) industrieën. Met een modulus in de buurt van die van menselijke botten en unieke bio-resorbeerbaarheid in het menselijk lichaam, is magnesium ook in opkomst als een biomedisch materiaal.

Waar wordt magnesium gevonden?

Magnesium wordt geproduceerd uit zeewater, pekels en magnesiumhoudende mineralen, die onbeperkte reserves bieden. Vanwege het wijdverspreide natuurlijke voorkomen en de manier waarop het wordt geoogst en verwerkt, wordt magnesium beschouwd als het meest milieuvriendelijke en duurzame metaal ter wereld. Magnesium kan 100% gerecycled worden en lost in het mileu op natuurlijke wijze op, waardoor er geen spoor achterblijft.

De voordelen van magnesium

100% recyclebaar
75% lichter dan staal
50% lichter dan titanium
33% lichter dan aluminium

Het lichtste structurele metaal, magnesium heeft een dichtheid die slechts iets hoger is dan die van kunststoffen en glas / koolstofvezel versterkte polymeren.

spécifications étendues
 • Affichage: 15,6" Matte Quad HD 165Hz (2560x1440)
 • Processeur: Intel Core i7 Octa Core (8) 10875H 2.3GHz (5.1GHz) 16MB Cache
 • Mémoire RAM: 32GB Corsair 2666MHz
 • Deuxième mémoire RAM: N'incluez pas de mémoire supplémentaire
 • SSD de stockage (M.2): 1TB (SKIKK Selected)
 • Carte vidéo: Nvidia GeForce RTX 3070 8GB GDDR6
 • GPU codenaam: GN20-E5
 • Le total TGP (W): 130W - 140W
 • TGP (W): 115W - 125W
 • Dynamic Boost 2.0: 15 W
 • CUDA-cores: 5120
 • Whisper Mode: activé
 • Pâte thermique: Noctua NT-H2 Hybrid
 • WiFi: Wi-Fi 6 Intel AX200 (802.11ax 2.4/5GHz, 2.4Gb/s) + Bluetooth 5.1
 • Clavier: QWERTY-clavier (US International)
 • Eclairage du clavier: Multicolore rétroéclairé (RVB)
 • Clavier: ISO / ANSI depending on language
 • Type de clavier: Chiclet
 • Système opérateur: Windows 10 Home - Version d'essai
 • Langue: Nederlands / Dutch
 • Microsoft Office: Geen
 • Garantie: Garantie de 2 ans
 • Garantie des pixels morts: 14 jours
 • Nombre de ports USB 2.0: Non
 • Nombre de ports USB 3.2 (Gen1, 5Gb/s): 2
 • Nombre de ports USB 3.2 (Gen2, 10 Gb/s): 1
 • Nombre de ports USB-C (Gen1, 5Gb/s): Non
 • Nombre de ports USB-C (Gen2, 10 Gb/s): 1
 • Nombre de ports Thunderbolt: Geen Thunderbolt
 • Nombre de ports Mini DisplayPort: Non
 • Hoogste DisplayPort versie: DisplayPort 1.2
 • DisplayPort sur USB-C et/ou Thunderbolt: Port d'affichage USB-C
 • Display via USB-C Dockingstation: Display via SKIKK USB-C dockingstation
 • Nombre de ports HDMI: 1xHDMI
 • Hoogste HDMI versie: Onbekend
 • HDMI interne connectie: Direct
 • Résolution: 2560 x 1440 (Quad HD)
 • Diagonale d'écran: 15.6"
 • Type de panneau: IPS
 • Fréquence de rafraîchissement: 165Hz
 • Revêtement d'affichage: Natte
 • Protection de l'écran: Revêtement dur (3H)
 • Affichage - Gamme de couleurs: 100% sRGB
 • NTSC: 72% NTSC
 • Adobe RGB: 75% Adobe RGB
 • Rétroéclairage de l'écran: WLED
 • Beeldscherm - HDR: Geen HDR
 • Affichage - Luminosité (nits): to 300 cd/m²
 • Affichage - Contraste: 1000:1
 • Affichage - Temps de réponse: 7 ms
 • Couleurs d'affichage: 16.7M (8-bit)
 • Affichage - Densité de pixels: 188 ppi
 • Affichage - Angle de vue: 85º (L/R) 85º (U/D)
 • Beeldscherm - Interne connectie: via NVIDIA Optimus
 • Microsoft® Hybrid Graphics: Ja
 • Prise en charge de l'affichage: 3 displays
 • Audio - Chipset: High Definition Audio + THX Spatial Audio
 • Audio - Chip code: Realtek ALC274 + THX
 • Audio - Channels: 2 channel HD Audio
 • Audio - Connections: Microfoon-in en hoofdtelefoon-out
 • Audio - Haut-parleurs: 2 x Stereo Speakers
 • Audio - Integrated Microphone: Ja, Array Microphone
 • Ethernet (RJ45): Gigabit Ethernet (2500 Mbps)
 • Maximale M.2: 2 x M.2 2280 Port
 • M.2 Type: 2x M.2 2280 SSD via PCI-Express Gen3 x4
 • Prise en charge de PCIe génération 4: Non PCIe gen 4
 • Maximale Hard Drive: Geen
 • Maximum werkgeheugen: 64 GB
 • Maximum snelheid werkgeheugen: 2933 MHz
 • Ports RAM: 2x DDR4 SODIMM
 • Geheugen Type: DDR4 SO-DIMM
 • Prise en charge du processeur: 10th Generation Intel Core Processor
 • Chipset: Intel® HM470 Express
 • Optische drive: Geen optische drive
 • Webcam: Oui
 • Type de pavé tactile: Microsoft Precision
 • Pavé tactile: Oui
 • Lecteur de cartes: Lecteur de carte 3-en-1 (SD/SDHC/SDXC)
 • Détecteur d'empreintes digitales: non
 • Kensington Lock: Oui
 • Dimensions (LxPxH): 355.5 x 236.7 x 19.7 mm
 • Matériel: Magnésium
 • Gewicht: 1.7 KG
 • Capacité de la batterie (Wh): 62
 • Autonomie de la batterie (max): 4 heures
 • Accuduur non-stop Youtube met 50% helderheid: tot 3,5 uur
 • La batterie: Intégré
 • Mise en charge: Adaptateur
 • Source de courant: 230W
 • câble d'alimentation: Europe et Russie
 • Couleur: Bronze à canon
 • Sécurité et cryptage: TPM 2.0 via Intel® PTT
 • Windows Hello: Oui
 • Sécurité: Sécurité standard
 • Pantone validé: Non
 • Noise off/Enviroment: 29.8 dB
 • Noise Idle Minimum: 41 dB
 • Noise Load Maximum: 47 dB
 • Compensation climatique: 1 arbre
Reviews

Puis-je jouer à PUBG ou Destiny 2 sur mon nouveau SKIKK? Mon SKIKK est-il assez rapide pour jouer à CoD WW2? La configuration système requise pour GTA 5 est-elle plus élevée que ce que mon ordinateur peut gérer? Ma carte graphique peut-elle répondre aux exigences minimales ou recommandées pour Assassin's Creed: Origins ou Fortnite Battle Royal? Questions difficiles. Mais évaluer si votre nouveau SKIKK satisfait ou dépasse les exigences matérielles est notre spécialité.

Comment ça marche?

Étape 1 - CPU: Entrez votre processeur, c'est plus simple en entrant le numéro de type de votre processeur, par exemple pour Intel Core i7 Octa Core (8) 10875H 2,3 GHz (5,1 GHz) 16 Mo de cache c'est: 10875H

Étape 2 - GPU: Entrez votre carte vidéo, c'est plus simple en entrant le numéro de type de votre carte vidéo, par exemple pour Nvidia GeForce RTX 2070 c'est: 2070 Remarque: si vous avez un ordinateur portable, tapez "mobile" derrière elle sélectionnez le version pour ordinateurs portables.

Étape 3 - RAM: Entrez votre mémoire, avez-vous 16 Go de mémoire? Tapez ensuite 16.

Étape 4 - Jeu: entrez le nom du jeu auquel vous souhaitez jouer, par exemple GTA ou Call of Duty

 
SKIKK
LYNX 3 - 15
LYNX 3 - 15
chariot