Zorin Support Forum

Publicado en 03 september 2020

We zijn verheugd om vandaag het geheel nieuwe Zorin Forum te lanceren. We hebben er hard aan gewerkt om er de beste en meest gastvrije plek van te maken om hulp te vinden en anderen te helpen bij het maken van de sprong naar Zorin OS.

Wat is nieuw

Een mooi, eenvoudig en mobielvriendelijk ontwerp

We hebben het forum vernieuwd met een gebruiksvriendelijk ontwerp dat naadloos aansluit op de rest van onze website.

Het past zich intelligent aan uw scherm aan, ongeacht de grootte, dus het is net zo gemakkelijk en comfortabel om antwoorden te vinden en berichten te schrijven op uw telefoon als op uw computer.

Gesprekken zien er schoner uit en lopen één pagina omlaag, dus bladeren door de antwoorden gaat moeiteloos. Lange onderwerpen kunnen met één klik worden samengevat.

Vind antwoorden sneller en gemakkelijker dan ooit tevoren

We hebben meer nadruk gelegd op het zoeken naar bestaande onderwerpen, dus het is gemakkelijk te vinden of iemand anders uw vraag al heeft gesteld. U kunt ook sorteren op categorieën en tags om alle onderwerpen over een specifieke app, apparaat of functie in Zorin OS te vinden.

Als iemand al een vraag heeft beantwoord met een werkende oplossing, wordt deze direct onder het eerste bericht in het gesprek weergegeven. Hierdoor kan iedereen snel zien hoe het probleem kan worden opgelost, in plaats van door alle antwoorden te hoeven scrollen om een werkende oplossing te vinden.

Solution on the Zorin Forum

Als je een nieuw onderwerp op het forum plaatst en een ander lid van de gemeenschap antwoordt met een werkende oplossing, druk dan gewoon op de "Oplossing" -knop op hun antwoord.

Lichte en donkere thema's

Het nieuwe forum is prettiger voor uw ogen, ongeacht het tijdstip van de dag. We hebben een glanzend nieuw Licht-thema (standaard) en een Donker-thema geïntroduceerd dat u kunt inschakelen nadat u zich hebt aangemeld. Open gewoon uw profielpagina → Voorkeuren → Interface en verander de optie "Thema" in "Donker".

Light and Dark theme on the Zorin Forum

Je kunt ook de optie instellen op 'Automatische donkere modus-thema-omschakeling inschakelen', zodat het thema van het forum altijd overeenkomt met het bureaubladthema op je computer. Het werkt geweldig met de Zorin Auto Theme-functie in Zorin Appearance, die automatisch schakelt tussen het Light en Dark-thema gedurende de dag in Zorin OS 15.

Verdien badges voor betrokkenheid

Je kunt Badges verdienen door bepaalde taken uit te voeren, contact te hebben met de gemeenschap en anderen op het forum te helpen. Dit maakt de beleving van het stellen van vragen en het helpen van anderen nog leuker.

Badges on the Zorin Forum

Blijf op de hoogte voor nieuws over verrassingen en prijzen die u kunt verdienen met badges op het forum!

…En nog veel meer

Dit waren slechts enkele van de belangrijkste verbeteringen ten opzichte van het oude forum. Er zijn nog veel meer nieuwe features en goodies zoals:

  • Emoji & GIF-ondersteuning
  • Polls in berichten
  • Schrijf met Markdown-opmaak
  • Ondersteuning voor tweefactorauthenticatie
  • Log in met een e-maillink
  • @gebruikersnaam vermeldt
  • Conceptberichten automatisch opslaan

What will happen to the old forum?

Je kunt het oude forum nog steeds bezoeken en daar nieuwe reacties op bestaande onderwerpen plaatsen tot 17 september 2020. Daarna wordt het oude forum omgezet in een alleen-lezen statisch archief.

Gebruikers van het oude forum zullen een nieuw account moeten aanmaken op het nieuwe Zorin Forum.

We zijn van mening dat deze nieuwe verbeteringen het forum een veel meer gastvrije en behulpzame plek zullen maken voor iedereen om ondersteuning voor Zorin OS te vinden.

Op die manier kunnen we elkaar helpen om de overgang weg te maken.

Ga direct naar het nieuwe Zorin Forum