Opties SKIKK Samenwerking

Type Exclusiviteit Meer informatie
Dealer Ja SKIKK Dealer
Reseller Nee SKIKK Reseller
Affiliate Nee SKIKK Afiliate

 

Wordt ook SKIKK reseller

Koop je vaak grotere hoeveelheden SKIKK producten of wil je jouw eigen onderneming nog verder onderscheiden van de massa?  Dit is makkelijker als je een merk kunt aanbieden welke ook een team van experts klaar heeft staan om je te helpen. Ze hebben een antwoord op al je vragen bij het ondernemen en de SKIKK producten. Door gebruik te maken van elkaars expertise zorgen we samen voor een sterk en onderscheidend merk alsmede betere resultaten.

SKIKK reseller

Al onze resellers hebben één ding gemeen: het zijn stuk voor stuk enthousiaste ondernemers met een goed gevoel voor ICT én voor hun klanten. Zij doen er alles aan om de klant tevreden te stellen, service komt daarbij altijd op de eerste plaats. Pas jij ook in dit profiel? Neem dan snel contact met ons op!

Ons aanbod

Met SKIKK sta je er letterlijk en figuurlijk niet alleen voor. Je profiteert van onze jarenlange retailervaring en groeiende naamsbekendheid. We helpen je waar we kunnen om zowel SKIKK als jouw bedrijf tot een succes te maken.

- Direct online inkopen tot  7% korting
- XML feed met basis product informatie en adviesverkoop prijzen.

Voorwaarden

- Je bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.
- Je eerste bestelling bevat tenminste 3 laptops, volgende orders kunnen gewoon vanaf 1 stuk.
- Je koopt vaak SKIKK producten in.
- SKIKK moet je reseller aanvraag accepteren en je een kortingscode verstrekken.
- Zodra er een Dealer komt in het gebied waarin je gevestigd bent, stopt de korting en kan er eventueel met de dealer in de exclusieve regio een nieuwe afspraak gemaakt worden om via hem of haar in te kopen met een korting. Wil je wel volledige exclusiviteit? Wordt dan SKIKK dealer via deze pagina.

 

Reseller worden? Neem contact met ons op.