Alle SKIKK NUC's en Mini PC's met Thunderbolt™ 3

Een mini pc is een desktop in handformaat. Een volwaardige computer terwijl je veel ruimte bespaard. Een SKIKK mini computer plaats je makkelijk op meest kleine plekken en in veel gevallen is het ook mogelijk om de mini pc achter je scherm te monteren. Let wel, zowel het scherm als de mini desktop moeten de zelfde VESA standaard ondersteunen.
2 producten
Vergelijk
Panther i3 Plus
SKIKK Panther i3 Plus
   Specificaties
  • Intel Core i3 Quad Core (4) 1115G7 3.0GHz (4.1GHz) 6MB Cache
  • 16GB G.Skill Ripjaws 3200MHz (1 x 16GB
  • 500GB SAMSUNG 980
  • Intel® Iris® Xe Graphics
Vandaag besteld, verzending:
werkdagen
Configureer
Vergelijk
Panther i5 Plus
SKIKK Panther i5 Plus
   Specificaties
  • Intel Core i5 Quad Core (4) 1135G7 2.4GHz (4.2GHz) 8MB Cache
  • 16GB G.Skill Ripjaws 3200MHz (1 x 16GB
  • 500GB SAMSUNG 980
  • Intel® Iris® Xe Graphics
Vandaag besteld, verzending:
23 - 24 Mei
Configureer

Een mini pc is een desktop in handformaat. Een volwaardige computer terwijl je veel ruimte bespaard. Een SKIKK mini computer plaats je gemakkelijk op meest kleine plekken en in veel gevallen is het ook mogelijk om de mini pc achter je scherm te monteren. Let wel, zowel het scherm als de mini desktop moeten de zelfde VESA standaard ondersteunen.

STEL ZELF JE NIEUWE MINI PC SAMEN!

Bij SKIKK kun je eenvoudig, en geheel naar wens, een nieuwe Mini PC samenstellen. Wij zullen deze vervolgens vakkundig voor je assembleren en testen. Alle componenten worden gekozen op betrouwbaarheid, compatibiliteit en natuurlijk een goede prijs-kwaliteitverhouding. Hierdoor komen hardwarematige problemen nauwelijks voor en ben je ervan verzekerd dat de computers die op onze website aangeboden worden van zeer goede kwaliteit zijn. Stel nu zelf je Mini PC samen!

Met passie speciaal in elkaar gezet!

De onderdelen van onze Mini Computers worden continu vernieuwd. Hierdoor blijft ons aanbod up-to-date en kun jij de Mini Computer helemaal naar wens samenstellen. Daarom wordt de PC pas in elkaar gezet nadat de bestelling is geplaatst. Zo wordt PC precies volgens jouw wensen in elkaar gezet en uiteraard gebruiksklaar geleverd.

Je bepaalt zelf wat er in je PC komt!

Tijdens het samenstellen van de Mini PC kan je alle onderdelen upgraden zodat de PC precies zal voldoen aan jouw wensen. Mocht je hulp nodig hebben tijdens het samenstellen, dan helpen we je uiteraard graag verder. Zo kunnen onze Product Experts een samenstelling voor je maken als je er niet uit komt.