Europees geregistreerd merk, een nieuwe mijlpaal

Geplaatst op 06 juli 2021
Kampen, Nederland - SKIKK heeft aangekondigd dat vanaf dit jaar nog meer klanten kunnen genieten van veel van de meest populaire producten van SKIKK.  We zijn namelijk sinds 2021 officieel een Europees geregistreerd merk. Een nieuwe mijlpaal voor ons.
 
SKIKK-laptops, All in One pc's, mini-pc's, accessoires en software zijn nu beschikbaar in alle EU landen en onze website is beschikbaar in 7 talen. SKIKK bracht een revolutie teweeg in persoonlijke technologie met de introductie van op maat gemaakte laptops in 2003. We geven onze gebruikers de mogelijkheid om de "meest persoonlijke computer" te configureren met duizenden unieke opties en combinaties. We strijden voor onze overtuiging om de beste producten te maken die we kunnen en tegelijkertijd de industrie naar een groenere en gebruiksvriendelijkere toekomst te brengen.
 
“We zijn verheugd om de meest geliefde producten van SKIKK aan gebruikers in meer landen dan ooit tevoren te kunnen aanbieden, en we hopen dat onze klanten hun nieuwe favoriete en meest persoonlijke computer kunnen ontdekken”
 
De SKIKK website is nu beschikbaar in de volgende talen:
  • Nederlands
  • Engels
  • Spaans
  • Duits
  • Italiaans
  • Frans
  • Zweeds

 

SKIKK bracht een revolutie teweeg in persoonlijke technologie met de introductie van op maat gemaakte laptops in 2003. We geven onze gebruikers de mogelijkheid om de "meest persoonlijke computer" te configureren met duizenden unieke opties en combinaties. We strijden voor onze overtuiging om de beste producten te maken die we kunnen en tegelijkertijd de industrie naar een groenere en gebruiksvriendelijkere toekomst te brengen.

Meer informatie over de SKIKK-producten is te vinden op de website van het bedrijf:

https://www.skikk.eu

 

 

Perscontact

Roy | SKIKK

roy@skikk.eu

+31 (0) 38 386 1055

 

SKIKK, het SKIKK logo zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van SKIKK. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.